Johannes Leonidas skaffar OnlyFans: "För min dotter..."

Ännu en svensk dokusåpakändis har valt att skaffa OnlyFans. Då han har både flickvän och barn är det nu många som väljer att kritisera det faktum att han skaffat appen.


OnlyFans har funnits i cirka fem år och tjänsten har kommit att bli en het potatis och riktig vattendelare. 

OnlyFans tillåter i princip vem som helst att publicera lite vad som helst och de fria tyglarna har idag genererat en stor andel pornografiskt innehåll på sajten, vilket blivit väldigt omdiskuterat. 

SVT har släppt dokumentären "Pornfluencers" där olika röster pratar om att plattformen är en port för unga kvinnor att sugas in i porrindustrin.

Fler och fler kändisar har valt att hoppa på OnlyFans-tåget, bland dom svenska har vi exempelvis Paulina "Paow" Danielsson och Julia Markham, som berättat att de dragit in miljontals kronor på appen. 

Paow och Julia försörjer sig på OnlyFans. Bildkälla: kattpaow/Instagram

Men nu har även killarna i dokusåpavärlden klivit på. 

Både Robin Johansson och Johannes Leonidas har nu skaffat OnlyFans, någonting Johannes kritiserats för då han nyligen fick en dotter. 

Johannes är en av Ex on the beach mest omsusade karaktärer med många stökiga säsonger i bagaget. Men den senaste tiden har han ej synts till i någon tv-produktion. 

Johannes Leonidas: "För min dotter"

Det var tidigare i veckan som Johannes berättade att han nu aktiverat ett konto på appen. Anledningen till varför han väljer att starta igång det hela är av den enkla anledningen att: "Pengarna måste in". 

"Tycker det är jävligt tråkigt och äckligt att ni drar in min dotter i det här. Jag är verkligen inte en sämre pappa för det. Förstår verkligen inte hur vissa tänker? Men tack till er som visar support och kärlek", skriver han. 

Robin Johansson har också skaffat OnlyFans. Bildkälla: johannesleonidas/Instagram

Men, vad tycker då hans flickvän Vanessa Sarossy om det hela?

Vanessa och Johannes. Bildkälla: johannesleonidas/Instagram

Enligt Johannes ska Vanessa vara helt med på hans nya OnlyFans-karriär och stötta det hela. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

2 timmar sedan
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

2 timmar sedan
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.