Torsdag 6 Okt
Stockholm

Paows bästis dyker upp i Bachelor 2022

Bachelor 2022
Nu kommer det sannerligen att röras om i grytan. Foto: Instagram/TV4

Bachelor 2022 är tillbaka med en ny, rungande säsong och ett nytt färgsprakande gäng tjejer som slåss med näbbar och klor för att hitta kärleken.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

För de som hängt med i dokusåpavärlden så kommer det inte som någonting nytt att Paulina "Paow" Danielsson, 28, (i kombination med Rosanna Charles) är en av de som slängt in flest färgstarka profiler in i våra svensk dokusåpor. 

Innan vissa säsonger av bland annat Paradise Hotel har produktionen tagit hjälp av Paow som då tipsat om en rad spillevinker som minst sagt levererat i rutan. 

Själv har Paulina under den senaste tiden lyst med sin frånvaro i tv-rutan. Bland annat tackade hon nej till ett program under tiden hon var tillsammans med Alexander Zobel – vilket hon idag ångrar. 

Men nu när hon är singel blir det förhoppningsvis andra bullar.

Paows bästa kompis dyker upp i Bachelor 2022

Men om vi inte får vår beskärda del av Paowsan, då kommer det en tillfällig lösning just nu då hennes bästa kompis sedan många år tillbaka dyker upp i Bachelor 2022. Och hon är ingen mindre än Angelica Johnsen, 26. 

Angelica och Paow har varit vänner i många år. Bildkälla: kattpaow/Instagram/TV4

Paulina och Angelicas vänskap sträcker sig flera år tillbaka och tjejerna har under hela sin uppväxt flitigt lagt upp videos och bilder från sina vilda upptåg tillsammans. 

Angelica är en frispråkig tjej med skinn på näsan som inte drar sig för att säga vad hon tycker.

"Min allra bästa vän. Fan vad fint det är med bästisar ändå", och "Ma girl", skriver Paow bland annat till ett par av bilderna på henne och Angelica. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.