Alexandra Bring
Inlägget har spridits som en löpeld på Instagram. - Foto: Alexandrabring/Instagram/Stella Pictures

Benjamin Ingrosso rasar på Alexandra Brings bild – och det gör även resten av landet

Alexandra Bring dukade upp ett fint bord med diverse godsaker och vin. Det hon inte visste var att bilden skulle komma att bli veckans Instagramsnackis.


Livet rullar på för influencern och entreprenören Alexandra Bring som just nu väntar sitt tredje barn tillsammans med maken Nader Chebaro.

Paret har nyligen köpt sig ett maffigt sommarställe som de just nu håller på att rusta upp. 

Huset har en boyta på 140 kvadratmeter och ägarbytet blev klart i maj 2022. Alexandra har uppdaterat sina följare med både bilder samt berättat om glädjen hon känner för det nya vackra stället. 

Alexandra har idag omkring 550 000 följare på Instagram som dagligen följer hennes husfix och familjeliv på Instagram, och under veckan var det många av dem som reagerade på en av hennes videos.

Hon filmar nämligen ett vackert uppdukat bord där det står bland annat oliver och immiga glas med rosévin. Men på bordet står även en annan sak som kommit att bli veckans Instagramsnackis. 

Nämligen okokt, färsk pasta med tomatsås. 

Den omtalade pastabilden. Bildkälla: alexnadrabring/Instagram

En av de som reagerat är Tramsfrans som publicerade bilden till sina 117 000 följare. Och reaktionerna lät sig inte väntas på. 

Benjamins kommentar. Bildkälla: Instagram

En av de starkaste reaktionerna kom från ingen mindre än pastafreaken Benjamin Ingrosso vars ögon antagligen börjat blöda av bilden. 

"Va i helvete" skrev han kort och gott. 

Alexandra har ännu inte gått ut och förklarat varför pastan är okokt. Hon kommenterade bara ett skratt i Bloggbevaknings kommentarsfält. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Låttexter har blivit mer banala

Sofia Geites pik till Steffo Törnquist – beteendet i Nyhetsmorgon: “Värdelös”

Sofia Geite och Steffo Törnquist sänder ofta TV4:s “Nyhetsmorgon” tillsammans. Men ibland går inte allt som planerat…

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

Den amerikanske skådespelaren Louis Gossett Jr är död.

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

3 timmar sedan
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

idag 11:04
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .