Paow
Paow visar upp bilder som inte tidigare visats. - Foto: kattpaow/Instagram

Paow visar upp nya chockbilder från operationen

Paulina "Paow" Danielsson, 28, har aldrig varit blyg kring att berätta exakt vilka ingrepp, operationer och injektioner hon gjort. Nu visar hon upp nya bilder från en av hennes många justeringar.


Paulina "Paow" Danielsson, 28, har sedan 14-års ålder varit en av vår svenska blogg och influensersfärs största snackisar. 

Paow har varit i rampljuset sen hon var 14 år. Bildkälla: kattpaow/Instagram

2013 dök hon upp i Paradise Hotel tillsammans med bland andra Jeppe JohanssonSamir Badran och Aina Lesse och tillsammans skapade de tv-historia. Sämre blev det inte 2014 när hon på nytt dök upp tillsammans med Saga ScottYlva Fogel och Smail Alihodzic

Från Paradise hotel 2013. Bildkälla: Viafree

Efter det har Paow synts i både fler PH-säsonger, Ex on the beach, Temptation Island och Lyxfällan. Hon skymtades även i Bonde söker fru vilket många glömt. Hon skrev nämligen brev till hästbonden Pontus Hugosson. På grund av att hon under tiden befann sig i USA kunde hon dock inte medverka.

Det gör Paow idag

Paulina har minst sagt varit en baddare på att hålla sig kvar i rampljuset. Hon har råkat i luven med en rad olika profiler, bland andra Hanna Friberg, vilket år efter år skapat rubriker. 

Utöver det har Paow även alltid varit öppen med alla ingrepp och injektioner hon valt att göra under årens gång. 

Under sina 28 år på Tellus har hon bland annat hunnit med två bröstoperationer, brazilian butt lift, trådlyft, fillers i läppar, kindben och haka, flertalet operationer av näsan och ett så kallat "fox eye lift". Få har undgått att hon även drog till Turkiet för att fixa ett så kallat "Hollywood smile" där man filar ned sina egna tänder och ersätter med kronor. 

Paows nedfilade tänder. Bildkälla: kattpaow/Instagram

Fillerståget drog hon med sitt ex Alexander Zobel på och paret chockade sina följare med bilder från en resa där de gjorde X antal operationer. 

Men nu har Paow valt att lägga upp en video som visar hur hon såg upp när hon vaknade upp efter sitt fox eye och sista näsoperation. Och ja... det ser ganska så brutalt ut. 

Från Paows video. Bildkälla: Paulina Danielsson/Snapchat

Paow har tidigare sagt att det nu får vara slut på alla operationer, men hon tycks nu ha ändrat sig då hon för inte allt så länge sedan skrev ut att hon nu taggat till på att göra ett gäng nya ingrepp. 

To be continued...

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!