Alice Stenlöf funderar på att testa någonting nytt...
Alice Stenlöf funderar på att testa någonting nytt...

Alice Stenlöfs följare vädjar efter beslutet: "Nej, gör det inte"

Alice Stenlöf har nyligen släppt en vlogg där hon berättar att hon nu lämnar landet samt att hon nu överväger att göra en stor förändring.


På bara några år har influencern Alice Stenlöf, 25, byggt upp sitt eget imperium. Det hela startade med succépodden Alice & Bianca - Har du sagt A får du säga B som hon drev tillsammans med Bianca Ingrosso

Alice på väg till möte. Bildkälla: Youtube

Tjejerna fyllde Avicii Arena under sin livepodd och valde sedan att säga adjö till succésagan. Men andra upptåg väntade för båda två. 

Alice har nu hunnit damma av Let’s Dance,  byggt upp sin egen YouTubekanal samt startat upp ett eget klädvarumärke. Och det går sannerligen bra med hennes företagande. Stenlöf Holding AB köpte nyligen upp det första aktiebolaget Alice Stenlöf AB och omsättningen 2021 landar på 8,5 miljoner. 

Alice Stenlöfs hot girl summer

Alice har sannerligen anammat sin sommar med diverse resor och festivaler. Veckorna efter har det sipprat ut en rad smaskigheter som ägde rum på festivalen Way Out West. Bland annat så hittade både Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf ragg. Detta berättade Rosanna Charles och Emilio Araya i podden "Två meter dumheter". 

– Jag skulle gå ut och ta en sista cigg i slutet av kvällen. Då kommer ju Alice gåendes där med en fine young man... och jag tänkte.... är det där A$AP Rocky för det ser det ut som, berättade Emilio. 

Alice Stenlöf. Bildkälla: Youtube

I Stenlöfs senaste vlogg visar hon att hon återgått till vardagen med jobb, träning och annat donande. Men nu bär det av till varmare breddgrader igen. Hon ska nämligen dra iväg till Bali för surfing och self care. 

– Imorgon åker vi till Bali där vi ska surfa, äta hälsosamt, träna, meditera och bara ha det bra. Vi blir där i tre veckor så det känns toppen, berättar hon. 

I samma vlogg berättar Alice att hon nu överväger att börja vlogga på engelska. Men följarnas tankar kring det är sannerligen delade. 

Några av kommentarerna. Bildkälla: Youtube

Många tyckte att Alice ska fortsätta prata svenska i sina videos – men det var även en redig skara som anser att hon ska prata på engelska. 

Några föreslog att hon kan testa att prata på svenska men ha engelsk text – eller helt enkelt tvärtom. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

1 timme sedan

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

1 timme sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

2 timmar sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.

Många avhopp från Eurovision i Malmö

2 timmar sedan
Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

2 timmar sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

3 timmar sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".