Följer Phillipe Cohen fortfarande några av Bianca Ingrossos vänner?

Efter att ha gått igenom sju-åtta uppbrott tycks detta ha varit det sista mellan Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso. De har nu avföljt varandra på sociala medier – men – följer Phillipe fortfarande någon av Biancas vänner?


2022 har swishat förbi i en rasslande fart och nu är det endast fyra månader kvar på året. 

Mycket har hunnit hända och inte minst i kändisvärlden. En av de största bomberna som släpptes under sommaren var bland annat att Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen gjort slut. 

Bianca och Phillipe har gjort slut. Bildkälla: phillipecohen/Instagram

Bianca valde till en början att dementera det hela med att säga att hon inte var singel. Men senare avslöjades det i podden "Två meter dumheter" att hon var ute på marknaden efter att Emilio Araya sa att hon var "single as fuck".

Sommaren har Bianca spenderat tillsammans med sina nära och kära, bland annat på en lyxig resa i Palma för hennes närmsta krets – som Bibz själv bjöd på. 

Bianca Ingrosso. Bildkälla: biancaingrosso/Instagram

Phillipe Cohen har i sin tur knegat på sin nya pastarestaurang POSTO samt hängt på Bönor och bagels i hemstaden Göteborg vilket brukar vara ett tydligt tecken på att paret gjort slut. 

Bianca Ingrosso avföljde Phillipes restauranger

Någonting som också talade sitt tydliga språk var att Bianca under sommarens glada dagar avföljde Phillipe samt alla hans restauranger. 

Nyheter24 skrev tidigare om vilka av Biancas vänner som fortfarande följer Phillipe, och det är i princip hela närmsta kretsen förutom den broderliga Alice Stenlöf som kört en snabb "unfollow". 

Alice Stenlöf följer inte längre Phillipe. Bildkälla: Youtube

Men vilka följer då Phillipe fortfarande?

Phillipe har i sin tur slutat att följa Alice, men han följer fortfarande Lucas Armando Feola, Lovisa Worge, Melina Criborn och Vanessa Lindblad. Han följer även Biancas bonussyster Lina Björling, Benjamin Ingrosso, Theo Wahlgren Oliver Ingrosso samt Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!