Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso
Phillipe Cohen. - Foto: Stella Pictures.

Vem är den mystiska tjejen som Phillipe Cohen är hemma hos?

Efter att ha gått igenom sju-åtta uppbrott tycks detta ha varit det sista mellan Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso. Båda syns nu leva livet på olika håll.


2022 har swishat förbi i en rasslande fart och nu är det endast fyra månader kvar på året. 

Mycket har hunnit hända och inte minst i kändisvärlden. En av de största bomberna som släpptes under sommaren var bland annat att Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen gjort slut.

Många följare noterade att Phillipe inte längre syntes till på Biancas sociala medier och att hon både firade midsommar tillsammans med sin familj samt bjöd med ett gäng på en lyxig resa till Palma – och även där lös Phillipe med sin frånvaro. 

Istället har Phillipe Cohen spenderat sin sommar med att knega på sin nya pastarestaurang POSTO samt hängt på Bönor och bagels i hemstaden Göteborg vilket brukar vara ett tydligt tecken på att paret gjort slut. 

Och för några veckor sedan bekräftade Bianca att relationen är helt slut. På vänner som Rosanna Charles och Alice Stenlöfs sociala medier har det skymtats en flirtig Bianca som suttit och fnissat med sin telefon i högsta hugg – som att hon messat med någon hon har ett extra öga för...

Den hårt arbetande Phillipe har inte lagt upp någonting annat än jobb och hundrelaterade saker på sin Instagram, där bland annat inlägg på mat han lagar under dagarna. 

Men i helgen dök det upp någonting annat. 

Phillipe Cohen publicerade inlägg

Phillipe är nämligen hemma hos en främmande kvinna som tidigare inte synts på hans sociala medier. Bilden han publicerade föreställer hans hund Ted tillsammans med vad som ser ut att vara hennes katt. På bilden står även texten "Love is in the air". 

Men vem är hon då?

Hon är nämligen ingen mindre än Phillipes hundvakt. 

Så mer dramatiskt än så var det inte. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

1 timme sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

1 timme sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

2 timmar sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

2 timmar sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

3 timmar sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.