Stockholm

Bettina Buchanan tvingades göra bröstoperation efter händelsen

Det är på Instagram som Bettina Buchanan håller frågestund lite titt som tätt. Denna gång handlade en av frågorna om hennes kroppsförändring.


Läs mer

Bettina Buchanan är en dokusåpadrottning av rang. Hon har deltagit i hela tre säsonger av den svenska versionen av Paradise Hotel, och fyra säsonger av den norska. 

I Paradise Hotel Norge 2020 så kammade Bettina även hem vinsten, tillsammans med “SKAM”-stjärnan Mohamed "Simo" Elh'Babi, och tog med sig 200 000 kronor i prispengar hem efter att ha kastat kulan framför Simo. 

Bettina vann norska Paradise Hotel. Bildkälla: Instagram

Bettinas senaste deltagande i svenska upplagan av programmet finns dock inte att se. Detta då det uppdagades att det skett sexuella övergrepp i programmet. Produktionen valde då att sluta sända hela säsongen. Det nya programmet "Paradise" som börjar sändas i höst har tvingats genomgå stora förändringar. 

Mer om det kan du läsa här.

Idag bor Bettina i Oslo tillsammans med sin pojkvän Johannes Magnussen

Hon dyker då och då upp i tv och podd-sammanhang men syns annars mest på sociala medier. Där håller hon titt som tätt frågestunder där hon svarar på vad som händer i livet och vad hon pysslar med på dagarna. Och nyligen valde hon att berätta en sak som hon tidigare inte nämnt. 

Bettina Buchanan: "Opererade brösten"

Bettina berättade under sin senaste frågestund att hon nyligen valde att operera sina bröst igen. Men det var på grund av väldigt speciella omständigheter. 

Bettina berättade om anledningen bakom hennes bröstoperation. Bildkälla: Instagram

"Nej jag har samma implantat som innan. Jag blev gravid av misstag förra året (gjorde abort) och då blev mina bröst gigantiska vilket aldrig gick tillbaka. Då gjorde jag en förminskning hos samma kirurg som första gången", berättade hon. 

Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.