Bröllopsparet Félice Jankell och Nils Tham
Bröllopsparet Félice Jankell och Nils Tham - Foto: Stella Pictures

Se bilderna från Félice Jankells och Nils Thams bröllop i Toscana

Bröllops-bonanza! Under fredagen sa Félice Jankell, 30, och H&M-arvingen Nils Tham, 37, äntligen ja till varandra. Bröllopet hölls i Toscana med Sveriges kändiselit som vittnen, som inte var sena med att visa upp den lyxiga tillvaron på Instagram.


Helgens stora happening var utan tvekan Félice Jankell och Nils Thams bröllop som ägde rum i Toscana. Paret har varit hemliga kring omständigheterna och sparsamma med detaljerna. Men festdeltagarna har varit desto ”bjussigare” och delat ett flertal bilder och filmer från helgen. 

Gästerna blev nedflugna i ett privatplan med destination ”unknown”, som sedan visade sig vara Toscana där bröllopsfirandet pågick under fyra dagar. I podcasten ”Ursäkta” med Johanna Nordström och Edvin Törnblom kunde vi förra torsdagen höra hur de pratade om det stundande bröllopet. 

– Vi vet inte vart vi ska någonstans, men vi vet att vi ska vara borta i fyra dagar, sa Edvin. 

De var kända gäster på Félice Jankell och Nils Thams bröllop

Det var en minst sagt exklusiv gästlista. Andra kända profiler som var på plats var bland annat Carolina Gynning, Zara Larsson, Oscar Zia, Michaela Hamilton och podduon Julia Frändfors och Julia Lyskova från Daddy Issues. Underhållningen stod bland annat Victor Leksell och Alba August för. Carola flögs även i hemlighet dit, för att bjuda på show. 

Bilderna från helgen var många, både i form av Instagram inlägg och stories, men än har vi inte fått se något av själva vigseln.

Så träffades Félice Jankell och Nils Tham

Det var efter skilsmässan i början på 2018 från Clara Hallencreutz som Nils Tham träffade Félice Jankell. Paret välkomnade därefter deras son Winston året efter i november. Några månader efter bebislyckan förlovade de sig även med dunder och brak. De firade förlovningen med nära och kära ute på Värmdö, där festen tycks ha pågått inpå småtimmarna.

Men bröllop var inget Félice såg i sin framtid innan hon träffade Nils. I P4 Extra kan vi höra hur Félice får frågan om detta var något hon drömde om som flicka av Titti Schultz, vilket hon svarar nej på. Men hur den inställningen nu tagit en vändning. 

– Nu tycker jag det är helt fantastiskt, nu när jag hittat människan i mitt liv! 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!