Paow
Paow pratar av sig på Instagram. - Foto: kattpaow/Instagram

Paow ryter ifrån på Instagram under valdagen: "Rånad flera gånger"

Paulina "Paow" Danielsson har aldrig dragit sig för att säga vad hon tycker. Detta gäller även när det kommer till politik. Så här i valtider har hon därför passat på att göra sin röst hörd på sociala medier.


11 september är det riksdag, region- och kommunfullmäktige-val i Sverige och 2022 har enligt många varit en av de stormigaste valrörelserna någonsin. 

De senaste månaderna har sociala medier kokat och debatterna på tv avlöst varandra. Politiker, kändisar och vanligt folk skriver ut sina tankar och försöker till den mån det går att påverka sin omgivning till att rösta på vad de anser är bäst. 

En av de som i många år varit aktiv i den politiska debatten är dokusåpadrottningen Paulina "Paow" Danielsson. 

Paow är nu tillbaka på Instagram. Bildkälla: kattpaow/Instagram

Paulina har tidigare varit öppen med att hon röstat på Sverigedemokraterna. Hon har en nära relation med SD-toppen Tobias Andersson och senast denna sommar fotades de tillsammans på Siljansnäs hotell i Leksand.

Tobias Andersson och Paulina Paow Danielsson. Bildkälla: Paulina Paow Danielsson

Paulina och Tobias Andersson har känt varandra i många år men i en intervju med Nyheter24 berättade Tobias Andersson att de inte var ett par.

– Nej vi är inte tillsammans. Vi delar i viss utsträckning samma värderingar och politiska åsikter, det är många i hennes sfär som inte delar samma värderingar, så det kan vara skönt för henne att ventilera lite och få en djupare förståelse för vår politik, sa han då.

På samma fråga svarade Paow:

"Jo, vi är vänner och ses ibland", följt av en hjärtemoji. 

Paow ryter ifrån på Instagram 

Även detta år tycks Paow ha bestämt sig för att rösta på Sverigedemokraterna och på sin Instagram sa hon några sista ord till de som ska gå och rösta dagen i ära. 

Bildkälla: kattpaow/Instagram

– Sverige är inte ett tryggt land längre. Jag känner själv att jag inte kan gå ut på stan och känna mig säker. Jag känner mig seriöst mer trygg med att gå ut mitt i natten här i Bangkok och då är det ansett som ett farligare ställe, inleder hon och fortsätter: 

– Jag har flertalet gånger varit nära på att bli rånad i Sverige än jag blivit i Bangkok. Organiserad gängkriminalitet är det största problemet vi har just nu. Folk dör inom sjukvården men folk dör på gatan. Så rösta på ett parti som fixar Sverige. 

Se hela videon i spelaren ovan. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!