Paow
Paows Instagram har gått på högvarv under söndagen. - Foto: Kattpaow/Instagram

Paow i SD-bråk med följarna: "Låt dem bo hos er..."

Paulina "Paow" Danielsson har under söndagen gått bananas på sin Instagramstory där hon hamnat i vild diskussion med sina följare.


Paulina "Paow" Danielsson, 28, har i många år varit öppen med att hon röstat på Sverigedemokraterna. Hon har en nära relation med SD-toppen Tobias Andersson och senast denna sommar fotades de tillsammans på Siljansnäs hotell i Leksand.

Tobias Andersson och Paulina Paow Danielsson. Bildkälla: Paulina Paow Danielsson

Paulina och Tobias Andersson har känt varandra i många år men i en intervju med Nyheter24 berättade Tobias Andersson att de inte var ett par.

– Nej vi är inte tillsammans. Vi delar i viss utsträckning samma värderingar och politiska åsikter, det är många i hennes sfär som inte delar samma värderingar, så det kan vara skönt för henne att ventilera lite och få en djupare förståelse för vår politik, sa han då.

På samma fråga svarade Paow:

"Jo, vi är vänner och ses ibland", följt av en hjärtemoji. 

Paow ryter ifrån på Instagram 

Även detta år tycks Paow ha bestämt sig för att rösta på Sverigedemokraterna och på sin Instagram sa hon några sista ord till de som ska gå och rösta dagen i ära. 

Bildkälla: kattpaow/Instagram

– Sverige är inte ett tryggt land längre. Jag känner själv att jag inte kan gå ut på stan och känna mig säker. Jag känner mig seriöst mer trygg med att gå ut mitt i natten här i Bangkok och då är det ansett som ett farligare ställe, inleder hon och fortsätter: 

– Jag har flertalet gånger varit nära på att bli rånad i Sverige än jag blivit i Bangkok. Organiserad gängkriminalitet är det största problemet vi har just nu. Folk dör inom sjukvården men folk dör på gatan. Så rösta på ett parti som fixar Sverige. 

Paow: "Låt dem bo hemma hos er"

Inte helt otippat möttes Paow av hård kritik från sina följare och det rasslade till i hennes DM. Bland annat var det följare som kallade henne korkad och okunnig. Detta valde hon snabbt att svara på. 

– Detta är inte rasistiskt. Jag kan säga så här. Jag har en plan för alla sossar och vänsterpartister. Kan inte ni ta hem dem till er. Ni vet de som inte har någonstans att bo och som behöver hjälp. Ni har väl ett extrarum i er feta villa. Det är ju bara att trycka in fyra stycken i gästrummet. Ni värnar ju så himla mycket om att alla ska ha det lika bra. Så då kan de få bo hemma hos er. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!