Stockholm

Så röstar Zara Larsson i valet 2022: "Det rätta"

Nu avslöjar Zara Larsson vilket parti som får hennes röst i valet
Nu avslöjar Zara Larsson vilket parti som får hennes röst i valet. Foto: Stella Pictures

Världsstjärnan Zara Larsson la ut en video på TikTok där hon berättar vad hon och pojkvännen Lamin röstar på i årets riksdagsval. "Vet ni vad, jag är en person som bryr mig om personerna där jag bor", säger Zara i videoklippet.


Läs mer

Idag, den 11 september, är det riksdagsval, och den svenska kändiskåren har hanterat valrörelsen på lite olika sätt. Vissa har talat öppet om vilket parti som får deras röst och varför – medan andra har tagit ett steg tillbaka och inte uttalat sig.

Här kan du läsa mer om hur kändisarna röstar i valet 2022.

Zara Larsson: "Röstar vänster - det rätta"

Under valdagen la världsstjärnan Zara Larsson ut en video på TikTok på henne och pojkvännen Lamin Holmén där hon berättar att hennes röst i årets val föll på Vänsterpartiet, med Nooshi Dadgostar i spetsen.

– Vi båda röstar vänster – det rätta, vilket är vänster, säger Zara Larsson och fortsätter:

– Det är intressant, för om jag tänkte helt, helt själviskt, om mina pengar och bla bla bla, så hade jag kanske inte varit vänster. Men vet ni vad, jag är en person som bryr mig om personerna där jag bor som kanske inte är lika privilegierade som mig, säger Zara Larsson i videon – som Vänsterpartiet delat på sin egen Twitter.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.