Josefine Ottosson OnlyFans
Josefine hamnade i ropet under veckan då hon efterfestade med Sverigedemokraterna. - Foto: josefineottosson/Instagram/TT/Nyhetsbyrån

Svindlande summan – så mycket tjänar OnlyFans-profilen Josefin Ottosson, 21

Josefin Ottosson, 21, har under veckan hamnat i ropet efter att bilder och videos från Sverigedemokraternas valfirande spreds på sociala medier. För den som inte har koll kommer här lite mer information om profilen.


Influencern Josefin Ottosson, 21, har under det senaste året drivit ett OnlyFans-konto, precis som vännen Paulina "Paow" Danielsson. Och folk kan inte höra sig mätta på tjejernas säregna inkomstkälla. 

Under otaliga frågestunder har de därför valt att berätta om hur mycket de tjänar, vad deras nära och kära anser om yrket och så vidare. 

Josefin Ottosson. Bildkälla: josefinottossons/Instagram

När Josefin får frågan om varför hon började jobba med OnlyFans förklarar hon att valet var väldigt spontant. Något som först hade börjat som ett skämt på Instagram ledde till att hon ville testa OnlyFans då hon hade fått många förfrågningar. Hon ville till en början bara se vad hon kunde tjäna under en natt, och på den vägen är det. 

Josefin har sedan innan över 100 000 följare på YouTube och Instagram. Hon har även dejtat dokusåpaprofilerna Toby Johnson och Josef Loco som inte direkt går under benämningen svärmorsdrömmar. 

Filmen visar Josefin Ottosson på blöt efterfest med SD-Tobbe

Under årets val har Sverigedemokraterna haft stor medvind och klättrat upp till att bli landets näst största parti. Detta firades under söndagsnatten, men i sedvanlig ordning inte helt utan skandaler. 

En överförfriskad Rebecka Fallenkvist (SD) intervjuades under valvakan och sa då: 

– Vilken jävla härlig söndag. Helg seger.  

"Hell seger" används för att välkomna en kommande nazistisk seger och var länge det främsta stridsropet för Nordiska motståndsrörelsen.

Det hela genereade ett ramaskri på Twitter.

SD-toppen Tobias Andersson hamnade efter valvakan på efterfest tillsammans med ingen mindre Josefin Ottosson och ytterligare sällskap. 

Det hela fångades på film som smälldes ut raka vägen på Josefins Instagramstory. 

Bilder från efterfesten. Bildkälla: josefineottosson/Instagram

Efter ett par timmar var filmerna borttagna. 

Josefin har i efterhand berättat att hon mottagit en hatstorm från följare som ifrågasätter varför hon firar tillsammans med Sverigedemokraterna.  

Josefine berättade att hon fått en redig portion hat i sin inkorg. Bildkälla: josefineottosson/Instagram

På sin Instagram skrev hon ut att hon försöker att bortse från hatet och fokusera på vardagen istället. 

Så mycket tjänar Josefine Ottosson

Josefin har flertalet gånger pratat om den saftiga lönen hon håvar in varje månad på sin OnlyFans. 

– Jag tjänar omkring 250 000 kronor i månaden och har legat stabilt på det sedan förra året, berättar hon i sin senaste video och fortsätter.

– Det har gått ned med typ 100 000 från det jag tjänade i början då det stegrade till en skyhög summa.

Josefins företag omsatte 2021 omkring 2 miljoner kronor och hon har tullgångar omkring 1,6 miljoner kronor. 

Tidigare i veckan avslöjade Paulina "Paow" Danielsson också vad hon tjänar varje månad på appen. Mer om det kan du läsa här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!