Paulina Paow Danielsson tjänar multum på OnlyFans
Paulina Paow Danielsson tjänar multum på OnlyFans. Nu avslöjar hon superlönen. - Foto: Instagram/kattpaow. Bilden är ett montage.

Paulina "Paow" Danielsson avslöjar superlönen på OnlyFans

Paulina "Paow" Danielsson gör succé på OnlyFans. Paow, som nu är tillbaka på Instagram, visar upp vad hon tjänade på OnlyFans i augusti. Hint: Det är ungefär en årslön...


Realityprofilen Paulina "Paow" Danielsson, 28, har funnits på OnlyFans sedan i januari 2021, och där bjuder hon sina prenumeranter på lite mer intimt material. Att prenumerera på Paows OnlyFans kostar 250 kronor i månaden.

Paow tjänar extremt mycket pengar på sin OnlyFans. Bildkälla: Instagram/kattpaow

På sin sida skriver Paow om ett erbjudande hon har just nu: "Hej! Om du prenumererar så lovar jag att ta väl hand om dig! Om du skriver med mig kanske det finns en liten bonus till dig oxå! Skynda, det finns bara ett begränsat antal och erbjudandet pågår en kort period! Puss puss".

Paow är aktiv på OnlyFans. Bildkälla: OnlyFans

I skrivande stund befinner sig Paow i Thailand med influencerprofilen Josefin Ottosson, 21. Där njuter tjejerna av sol, bad, drinkar och shopping. 

Nyligen skrev Nyheter24 om att Paow har gjort ett samarbete med just Josefin Ottosson för OnlyFans.

"Jag och Jossan har gjort ett sjukt collab på Onlyfans. Detta vill ni inte missa", skrev Paow på sin Snapchat och la ut en bild på sig själv i röda underkläder.

Paow och Josefin Ottosson gjorde ett samarbete ihop med OnlyFans. Bildkälla: Snapchat

Paow visar upp hur mycket pengar hon tjänar på OnlyFans

Och karriären på OnlyFans verkar minst sagt rulla på för Paow. I dagarna fick Paow tillbaka sitt konto på Instagram, som hon inte har kunnat komma in på under flera månader. 

Det firades med en kavalkad av bilder och klipp på Instagram Story, där Paow delade med sig av vad som händer i hennes liv.

I en story visar Paow upp en lönespecifikation från OnlyFans och augusti var minst sagt en lukrativ månad för Paow. I klippet spelar Paow en snutt av en raplåt där OnlyFans nämns.

Så vad tjänade Paow på OnlyFans i augusti?

Jo, 40 228 dollar vilket i svenska kronor är 433 963 kronor. Så nästan en halv miljon kronor kammade alltså Paow in.

Paow tjänar rejält med pengar på OnlyFans. Bildkälla: Instagram/kattpaow
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

3 timmar sedan

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...