Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso befinner sig i skrivande stund i Italien. - Foto: TT/Nyhetsbyrån

Vem är den hunkiga killen som reser med Bianca Ingrosso?

Bianca Ingrosso befinner sig just nu på en drömmig resa i Italien och bilderna hon lägger upp ser ut att vara från ett minst sagt flådigt ställe. Men vad gör hon där och vem var hunken hon publicerade en bild på?


Det var i sin senaste vlogg som Bianca Ingrosso berättar att det sannerligen varit full rulle efter sommarens härliga semesterdagar. 

Bianca har just nu många bollar i luften med CAIA-möten, samarbeten, fotograferingar och tv-inspelningar. Men hennes fulla schema tycks vara någonting som passar Bianca. I sin senaste vlogg berättade hon att hon just nu trivs med vardagen och att ha fått komma in i rutiner. 

Bianca Ingrosso. Bildkälla: Youtube

Men olikt oss vanliga dödliga så innebär Biancas rutiner bland annat att resa till några av de lyxigaste platserna i världen. Vilket det absolut innebär för landets just nu kändaste kvinna. 

På sin Instagram har många av hennes följare dragit efter andan mer än en gång den senaste veckan av det som Bianca lagt upp på sin story. Hon befinner sig nämligen på en hemlig destination i Italien tillsammans med Gina Tricot. 

Men innan det framgått att Bibz är på iväg på jobb var det många följare som hoppade till när hon mitt i sin story publicerade en bild på en ung, och i mångas ögon väldigt hunkig, man. 

Biancas Instagram har gått varm under veckan. Bildkälla: biancaingrosso/Instagram

Men nej, det är inte Biancas nya flamma hon flytt iväg till Italien med. Utan helt enkelt en i Gina-gänget, förslagsvis en manlig modell, som även han är där på jobb. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Textilmuseet prisat på Elle-galan

Harry Styles stalker får fängelse

3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.