VC Barre
VC Barre har ett fan som gjort en tatuering i hans ära. - Foto: vcbarre/Instagram

VC Barre i chock efter sitt fans tatuering: "Ni mår inte bra"

VC Barre har många fans ute i stugorna. Och nu är det en av dem som gjort det lilla extra för att visa sin uppskattning...


VC Barre är just nu en av landets mest spelade rappare. Han slog igenom 2020 då han gästade barndomsvännen och branschkollegan ADAAM:s singel "Nuförtiden". Nu, knappt två år senare, har han hunnit bli en etablerad artist på den svenska rapscenen med hits som "Vvvalsta" och "Topp".

Bildkälla: vcbarre/Instagram

För ett tag sedan kunde vi även se honom i "Kalla fakta: Älskad hatad hiphop" där han berättar om livet innan artisteriet och musiken som synliggör samhällsproblemen i utsatta områden.

Baran Çelik, som är hans riktiga namn, har på kort tid kommit bli otroligt populär bland unga vuxna ute i landet och hans fanbase växer sig större dag för dag. 

Och utöver att lyssna på hans musik och gå på hans spelningar finns det fans som även går ännu längre för att visa sin uppskattning. 

VC Barre: "Ni mår inte bra"

Det är nämligen ett fan som valt att, lite spontant tatuera in "vc BARRE" på sitt ben. Detta taggades sedan till Instagramkontot "Orten Sverige" som har omkring 100 000 följare. 

Hur blev Barans reaktion då?

Jo, han svarade kort och gott: "Hahaha ni mår inte bra". 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!