Ellinor Eke-Göransson har tagit sitt pick och pack, och flyttat
Ellinor Eke-Göransson har tagit sitt pick och pack, och flyttat - Foto: TV4/Instagram/ellinoreke

Bonde-Ellinor har flyttat tillbaka – berättar om osäkra beslutet: "För min skull"

Kärleken blev inte evig mellan Ellinor Eke-Göransson och bonden Filip Nilsson. Hon flyttade nyligen, och berättar mer om det inte helt självklara beslutet på Instagram.


Den senaste tiden har det varit minst sagt full rulle för Ellinor Eke-Göransson, 29. Hon blev snabbt "Bonde-Ellinor" med hela svenska folket efter sin medverkan i TV4:s folkkära program "Bonde söker fru". 

Efter programmet flyttade hon in på Filip Nilssons gård utanför Uppsala och allting såg ut att vara frid och fröjd mellan paret. Men som en blixt från klar himmel gick Ellinor ut med nyheten att hon och pojkvännen gått skilda vägar i maj.

"Jag och Filip är inte längre ett par. Året som gått har varit bland det bästa i hela mitt liv. Samtidigt har det orsakat mer smärta och sorg än jag någonsin kunnat ana", skrev Ellinor i ett känslosamt inlägg på Instagram.

Bonde-Ellinor flyttar till Stockholm: "Så arga"

Sedan uppbrottet har Ellinor tagit lite välbehövd tid åt att fokusera på sig själv – och alldeles nyligen gick hon ut med en stor nyhet på samma tema. Hon har nämligen bestämt sig för att flytta tillbaka till Stockholm, efter att ha bott på en mindre ort sedan hon lämnade Filips gård.

Men flytten till storstaden började som en mardröm för Ellinor – läs mer om det här.

Bonde-Ellinor: "Håller på att anpassa mig"

I ett nytt inlägg på Instagram berättar Ellinor mer om beslutet att flytta, och erkänner att hennes hjärta klappar lite extra för landsbygden egentligen.

"Håller på att anpassa mig för fullt till storstadslivet igen. Jag kommer nog alltid se mig själv på landet i framtiden med djur och natur nära. Men är ändå taggad på att vara här nu - satsa på min karriär, träffa vänner och bara göra allt jag vill göra för min egen skull", skriver Ellinor i inlägget.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!