Ellinor Eke-Göransson har tagit sitt pick och pack, och flyttat
Ellinor Eke-Göransson har tagit sitt pick och pack, och flyttat - Foto: TV4/Instagram/ellinoreke

Bonde-Ellinor har flyttat tillbaka – berättar om osäkra beslutet: "För min skull"

Kärleken blev inte evig mellan Ellinor Eke-Göransson och bonden Filip Nilsson. Hon flyttade nyligen, och berättar mer om det inte helt självklara beslutet på Instagram.


Den senaste tiden har det varit minst sagt full rulle för Ellinor Eke-Göransson, 29. Hon blev snabbt "Bonde-Ellinor" med hela svenska folket efter sin medverkan i TV4:s folkkära program "Bonde söker fru". 

Efter programmet flyttade hon in på Filip Nilssons gård utanför Uppsala och allting såg ut att vara frid och fröjd mellan paret. Men som en blixt från klar himmel gick Ellinor ut med nyheten att hon och pojkvännen gått skilda vägar i maj.

"Jag och Filip är inte längre ett par. Året som gått har varit bland det bästa i hela mitt liv. Samtidigt har det orsakat mer smärta och sorg än jag någonsin kunnat ana", skrev Ellinor i ett känslosamt inlägg på Instagram.

Bonde-Ellinor flyttar till Stockholm: "Så arga"

Sedan uppbrottet har Ellinor tagit lite välbehövd tid åt att fokusera på sig själv – och alldeles nyligen gick hon ut med en stor nyhet på samma tema. Hon har nämligen bestämt sig för att flytta tillbaka till Stockholm, efter att ha bott på en mindre ort sedan hon lämnade Filips gård.

Men flytten till storstaden började som en mardröm för Ellinor – läs mer om det här.

Bonde-Ellinor: "Håller på att anpassa mig"

I ett nytt inlägg på Instagram berättar Ellinor mer om beslutet att flytta, och erkänner att hennes hjärta klappar lite extra för landsbygden egentligen.

"Håller på att anpassa mig för fullt till storstadslivet igen. Jag kommer nog alltid se mig själv på landet i framtiden med djur och natur nära. Men är ändå taggad på att vara här nu - satsa på min karriär, träffa vänner och bara göra allt jag vill göra för min egen skull", skriver Ellinor i inlägget.

Senaste nytt

Här bryter Lojsan Wallin och sambon mot lagen: "Väldigt nöjda"

2 timmar sedan

Miljoner till museer – ska utmana kolonialt arv

igår 18:38
Världskulturmuseerna i Sverige har beviljats tio miljoner kronor från Riksbankens Jubileumsfond till ett projekt med syftet att utmana museernas koloniala historia.

Pernilla Wahlgrens flörtiga kommentar om Joachim Lennholm – och kängan till Bauer

igår 15:49
Pernilla Wahlgren var länge tillsammans med polisen Joachim Lennholm, och trots att det var 15 år sedan som paret gick skilda vägar så tycks Pernilla fortfarande ha ett gott öga för exet...

Lasse Holm ställer in vårturné

igår 15:08
Lasse Holm ställer in sin vårturné "Nutida nostalgi – hits från förr till nu", skriver Sundsvalls Tidning. Holm har under hösten synts i TV4:s "Så mycket bättre" och är i sommar aktuell med 20-årsjubilerande "Diggiloo"-turnén.

Shane MacGowan begravs i gamla hemtrakten

igår 14:32
Shane MacGowan ska begravas på fredag i det irländska grevskapet Tipperary, skriver NME. Det var där som den brittiskfödde MacGowan tillbringade sin tidiga barndom innan hans familj flyttade tillbaka till England.

Artister anordnar alternativ musikhjälp

igår 14:10
Guleed, Looptroop Rockers, Syster Sol, Helt Off, Joy Mbatha, Aki och General Knas. Det är några av de artister som deltar i en kampanj kallad Kulturhjälpen, som anordnas till stöd för krigsdrabbade palestinska barn.