Torsdag 1 Dec
Stockholm

Vill du boka bord på Oliver Ingrossos restaurang? Då kan du få problem

Olli restaurang bokning
Olivers restaurang gör succé. Foto: Stella Pictures

Oliver Ingrosso är en av Wahlgren/Ingrosso-barnen som valt att ducka en medverkan i succéprogrammet Wahlgrens värld. Han har istället valt att köra sitt eget race med både musik och mat.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Familjen Wahlgren/Ingrosso har alltid befunnit sig i rampljuset men fångade svenska fångets hjärta på nytt under premiärsäsongen av Wahlgrens värld 2016.

Idag har serien filmats i hela tolv säsonger och tittarna har mer eller mindre fått se barnen i familjen växa upp. Men någon som konstant hållit sig på sin kant  – det är Oliver Ingrosso, 32. 

– Det där är inte min typ av tv-program. Jag har aldrig fattat varför man ska kolla på Kardashian-familjen heller, eller ”Paradise hotel”... jag känner att jag har ett annat serieintresse, sa han i en intervju med Aftonbladet.

Familjen Wahlgren/Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures

Nej för Oliver är det en annan sak som alltid kallat på honom mer – nämligen krögarlivet. 

Och konstigt är det kanske inte att han fått inspiration med en pappa som är krögare, en lillebror vid namn Benjamin Ingrosso som har ett egen matlagningsprogram, samt en före detta pojkvän till Bianca Ingrosso som också idag driver två egna restauranger. 

Så för cirka ett halvår sedan kände Oliver att det var dags att testa sina egna vingar och då föddes idén till Olli Ristorante som nyligen öppnat i centrala Stockholm. 

Inte helt otippat så genomsyras menyn av det Italienska köket och än så länge tycks kunderna vara väldigt nöjda. 

På sociala medier har hyllningarna avlöst varandra och succén för Olivers restaurang har nu blivit ett faktum. 

Trycket för att boka bord har varit så pass högt att Katrin Zytomierska valde att försöka dra en fuling och boka via att skriva privat till Oliver i kommentarsfältet. Någonting som icke gick hem hos den äldste Ingrossobrodern. 

Oliver svarade med en syrlig kommentar. Bildkälla: Instagram

Han svarade helt enkelt: 

"Bokningar görs via hemsidan". Så någon bokning för Katrin – det blev det inte. 

Och trycket kring att få bord – det har inte lagt sig. 

Svenska dagbladet skrev under veckan att trycket på sociala medier i kombination med "utomordentlig syditaliensk mat" gjort Olli till den just nu mest svårbokade samt mest eftersökta restaurangen just nu. 

Så är du inte ute i tid med din bokning – då kan kvällsmiddagen ligga i riskzonen. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.