Oliver Ingrosso

Vem är Oliver Ingrosso? Oliver Ingrosso är född 30 december 1989 och är son till artisen Pernilla Wahlgren och dansaren/restaurangägaren Emilio Ingrosso. Oliver Ingrosso är äldst i syskonskaran i familjen Wahlgren/Ingrosso och är storebror till Bianca Ingrosso, Benjamin Ingrosso och Theodor Wahlgren. Oliver Ingrosso delar födelsedag med den fem år yngre systern Bianca Ingrosso. 


Oliver Ingrossos karriär


Oliver Ingrosso arbetar som DJ och har bland annat släppt en house-EP tillsammans med Tim Bergling (Avicii). Oliver Ingrosso har även samarbetat med andra stora namn som Tiësto, Adrian Lux, Swedish house mafia och Armin van Buuren. Oliver Ingrosso är även kusin med Sebastian Ingrosso, en av medlemmarna i Swedish house mafia. 


Oliver Ingrosso har även medverkat i ungdomsfilmen Ciao Bella från 2007. I filmen Ciao Bella spelar Oliver Ingrosso rollen som Enrico. 


Oliver Ingrosso har en stor följarskara på Instagram med 50 000 följare.

3 Dec, 17:36
Under söndagen gästade Oliver Ingrosso Nyhetsmorgon och bakar. Men hans beteende väcker starka reaktioner i sociala medier.
24 Nov, 11:43
Den senaste veckan har både Bianca och Pernilla anmälts flera gånger till Konsumentverket för att ha gjort smygreklam på Instagram. Nu rasar följarna och menar att detta måste få ett slut.
18 Nov, 15:16
Bianca Ingrossos storebror Oliver Ingrosso har fått en son. Nu delar Bianca Ingrosso rörande ord om brorssonen på Instagram.
13 Nov, 13:53
Oliver Ingrosso har minst sagt slängt ihop ett par olika pastarätter under livets gång. När han gästade Nyhetsmorgon så avslöjade Oliver det vanligaste felet som svenskar gör när de ska göra pasta.
7 Nov, 11:54
Vem gör godast pasta av bröderna Oliver och Benjamin Ingrosso? Det är en fråga som Pernilla Wahlgren nu får – och svarar på...
16 Okt, 11:54
Oliver Ingrosso gästade sin syster Biancas talkshow-program. Där berättar han det största misstaget som människor generellt gör när de lagar mat.
13 Okt, 14:15
Oliver Ingrosso är minst sagt hemlighetsfull av sig, så vi förstår att folk är väldigt nyfikna på hans flickvän, barn, inkomst, restaurang, Instagram och förmögenhet.
13 Okt, 11:00
Är du också nyfiken på hur mycket pengar Oliver Ingrosso tjänar? Nyheter24 har tagit reda på hans lön – och de många miljonerna han har i sina bolag.
4 Okt, 11:39
Bianca Ingrosso gjorde reklam för sin storebrors Oliver Ingrossos nya kokbok Quanto Basta – men kanske gick det lite för fort...
15 Sep, 14:23
Christina Schollin är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Här kan du läsa allt om Christina Schollin: barn, hus och sjukdomen.
7 Sep, 09:34
Oliver Ingrosso och Zoe-Fay Brown har blivit föräldrar. Under torsdagen visade de upp första bilden på den lilla söta knodden.
29 Jun, 13:18
Det är på Instagram som Oliver Ingrosso tog i från tårna när han svarade en följare. Nu hyllas han av sina följare. "Så himla kul".
26 Jun, 09:01
Den söta detaljen på bilden har nu fått följarna att börja bråka med både varandra – samt med Pernilla Wahlgren.
22 Jun, 14:46
Oliver Ingrosso väntar sitt första barn med flickvännen Zoe-Fay Brown, vilket kommer bli Pernilla Wahlgrens första barnbarn.
21 Jun, 05:46
Pernilla Wahlgren leder Allsång på Skansen 2023. Läs Pernilla Wahlgrens ord om erbjudandet från SVT och det lyckliga livet här.
5 Jun, 20:35
På Instagram delar Pernilla Wahlgren med sig av bilder från familjelunchen där det senaste tillskottet i familjen välkomnades.
24 Apr, 14:59
Oliver Ingrosso hade med en bunt med presenter under brunchen med familjen. Men inte alla förstod vad det var i paketen.
14 Apr, 15:07
Här är allt du vill veta om Oliver Ingrossos flickvän Zoe-Fay Brown. Graviditeten, vad hon heter på Instagram och kopplingen till Bianca.
12 Apr, 08:26
Zoe Fay Brown väljer nu att visa upp gravidmagen för första gången. Och hon gör det på ett lite speciellt sätt...
11 Apr, 16:16
Oliver Ingrosso och flickvännen Zoe-Fay Brown ska bli föräldrar. Någonting som Oliver väldigt nyligen gick ut med.
1 2 3