Paow
Dokusåpadrottningen är i Thailand. - Foto: kattpaow/Instagram

Paow öppnar upp om problemen in Bangkok: "Min OnlyFans..."

Paulina "Paow" Danielsson befinner sig i skrivande stund i Thailand på ensamresa. Resan har hittills bestått av bio, mysiga restaurangbesök, lyxigt hotell och annat mys – men allt är inte guld och gröna skogar.


Paulina "Paow" Danielsson befinner sig i skrivande stund på ensamresa på Bangkok. På hennes sociala medier har hon synts shoppa, äta på restauranger samt festa loss på nattklubbarna, bland annat med en känd fotbollsspelare. 

Fotbolsspelaren är ingen mindre än Rebin Sulaka, 30, som är en svensk-irakisk fotbollsspelare som spelar för Buriram United. Han representerar även det irakiska landslaget. 

Sällskapet sågs äta middag tillsammans följt av att gå till en klubb och dansa loss. Där var också Paows andra nyfunne vän med.

Men man ska inte luras av det som visas upp på sociala meder. 

Paulina har nämligen stött på lite motvind under sin resa. 

Tidigare har hon öppnat upp sig om att hon har hudsjukdomen psoriasis som ger utslag på huden och andra besvär. Sjukdomen är kronisk och blommar ut i skov som kan komma lite när som helst, vilket nu hänt under resan. 

Paulina berättar att hudsjukdomen svider när den blossar upp men att det även påverkar henne rent mentalt. 

"Jag lever ju som sagt på att visa upp bilder på min kropp på OnlyFans. Det är lite småjobbigt. Även om det inte syns överdrivet mycket på bild så drar det ned ens självförtroende". 

Så mycket tjänar Paow på OnlyFans

Titt som tätt har Paulina frågestund på sin Instagram. Många av hennes frågor handlar då om OnlyFans, bland annat hur mycket pengar hon håvar in varje månad. 

Så hur mycket är det då?

Jo, i augusti tjänade hon över 400 000 på sitt explicita innehåll och tydligen så ligger hon stadigt i sin inkomst. Att prenumerera på Paows OnlyFans kostar 250 kronor i månaden men det går även att köpa till olika plustjänster. 

Men hur många prenumeranter har hon då? 

I en livevideo avslöjade hon antalet som ligger på cirka 1500 personer. 

– Jag tänker att jag gör det här så länge jag tycker det är kul och det ger bra pengar, sa hon då. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!