Carolina Gynning
Carolina Gynning är ingen blyg viol. - Foto: TT/Nyhetsbyrån/Stella Pictures

Carolina Gynnings oblyga fråga till Edvin Törnblom: "Är det en ny..."

Det är på Instagram det händer. Edvin Törnblom var nyligen iväg på en liten trip till Paris. Och snabbt var Carolina Gynning framme för en liten fråga i kommentarsfältet...


Edvin Törnblom, 26, har under de senaste åren kommit att bli en av vårt lands hetaste potatisar. Edvin som tidigare jobbade för "Breaking News" slog sig ihop med Johanna Nordström och skaffade podden "Ursäkta" som kommit att bli landets största podd i sitt slag. 

Duons livepodd har under de senaste veckorna fyllt arenor runtom i hela Sverige – bland annat sålde de ut Globen/Avicii arena inte bara en utan flera gånger. Dock skulle showen komma att generera en rad skandaler. 

Efter att den sista showen var avklarad valde både Johanna och Edvin att ta lite ledigt. 

– Jag vilar ju aldrig. Det är ju någonting hela tiden, det är ju därför jag blir sjuk hela tiden har Johanna berättat i podden. Och samma gäller för Edvin. 

Men under den senaste veckan har Törnblom befunnit sig i Paris. Resan ser ut att ha kantats av shopping, flanerande i staden samt besök på lyxiga restauranger. 

Någon som dykt upp på flera av Edvins bilder är ingen mindre än komikern Daniel Hallberg. Huruvida killarna är där i jobb eller semestersyfte är fortfarande oklart. 

Men någon som snabbt valde att slänga in en liten kommentar i kommentarsfältet var Carolina Gynning

Carolina Gynnings kommentar. Bildkälla: carolinagynning/Instagram

Hon undrade nämligen kort och gott om Daniel Hallberg är Edvins "nya boyfriend". 

Edvin har ännu inte svarat på kommentaren. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Allman Brothers-grundare död

3 timmar sedan

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

idag 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

idag 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

idag 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

idag 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

idag 14:56
Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?