Ellinor bonde söker fru
Bonde söker fru-Ellinor berättar om känslorna kring att bo ensam. - Foto: TV4

Bonde-Ellinors ärliga ord om singellivet: "Stressad..."

Det är på Instagram som Ellinor Eke-Göransson flitigt uppdaterar sina följare om sin vardag efter hennes medverkan i Bonde söker fru.


Det var förra året som Ellinor Eke-Göransson, 29, klev in i Bonde söker fru i jakt på Filip Nilssons hjärta. Men det blev inte det enda hjärtat hon fick i sin hand – utan även hela svenska folkets. Efter programmet flyttade hon in på Filip Nilssons gård utanför Uppsala, men i maj 2022 gick profilerna ut med att kärlekssagan tagit slut. 

Ellinor har varit tydligt med att hon inte vill ha några frågor om varför relationen tog slut då hon inte kommer att gå in på några detaljer kring det hela. 

I ett klipp hon nyligen publicerade på sin story valde hon dock att snabbt berätta om hon och Filip har någon kontakt idag. Vilket man gott kan säga att de inte har. 

– Vi har ingen kontakt idag, det kommer vi aldrig ha. Vi försöker att lämna det där och jag är trött på det. Jag vill gå vidare, och det hade ni också velat om ni var jag.

Men kärleken mellan Ellinor och svenska folket – det kan liknas vid en blomma som aldrig vissnar. 

På sociala medier är Ellinor mer populär än någonsin och folk följer varenda steg hon tar. Hon har bland annat uppdaterat om sin fullspäckade sommar som bland annat innehöll jobb i form av Robinson-inspelning. Men då bakom kamerorna. 

Bonde-Ellinor: "Stressad"

Till skillnad från många andra influensers är Ellinor ärlig med att livet många gånger inte är guld och gröna skogar utan att ens mående kan växla från den ena dagen till den andra, detta har blivit väldigt uppskattat av hennes följare. 

Trots att hon idag trivs med livet och sin flytt till Stockholm så berättar hon nu att det efter uppbrottet från Filip känns lite ovant att bo ensam och att hon ibland kan känna sig lite stressad och samtidigt uttråkad. 

Ellinors inlägg. Bildkälla: ellinoreke/Instagram

"En lugn morgon hemma idag. Kan känna mig både stressad och uttråkad när jag är hemma nuförtiden. Kände inte så förr men jag behöver nog bara vänja mig vid att bo själv igen och faktiskt se det fina med att ha mer ensamtid", skriver hon. 

Någonting de flesta som varit med upp ett uppbrott samt flyttat till en ny stad antagligen känner igen sig i. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!