Amanda och Alex Schulman
Amanda och Alex Schulman - Foto: Stella Pictures

Allt om Amanda Schulman: Familjen, lägenheten och förmögenheten

Den välkända entreprenören Amanda Schulman har många strängar på sin lyra, så det kan vara svårt att hålla koll på alla. Därför har vi samlat det viktigaste här!


Amanda Schulman, 42, är ständigt aktuell med nya projekt och i sociala medier är hon följd av många. Tillsammans med sin syster Hannah Widell driver hon många av sina projekt. Men många känner nog systrarna främst från deras podcast "Fredagspodden", som i dagsläget har över 500 avsnitt. 

Ja, hon är sannerligen en intressant person med ett ständigt fullspäckat schema, därför har vi samlat allt man kan tänkas vilja veta om henne här. 

Amanda Schulmans make och barn

Amanda Schulman är sedan 2010 gift med författaren och podcast-profilen Alex Schulman, 46. Tillsammans har de tre barn. Döttrarna Charlie och Frances, och sonen Louis

När paret träffades år 2008 tog det bara några dagar innan de flyttade ihop, och bara några veckor efter de träffats fick de veta att de väntade barn tillsammans. De gifte sig år 2010 på sitt älskade Gotland. Och ja - resten är ju historia, som man brukar säga.

Läs allt om Alex Schulman här: Mamma Lisette Schulman, pappa Allan Schulman och bröderna

Hur mycket pengar har Alex Schulman och Amanda Schulman?

Under taxeringsåret 2021 hade Amanda Schulman en inkomst av tjänst på 1 440 000 kronor, enligt uppgifter från Skatteverket som Nyheter24 tagit del av. Alex Schulman hade motsvarande år en inkomst av tjänst på 5 331 396 kronor.

Med andra ord kan de ta ut en väldigt bra månadslön varje månad. 

Var bor Amanda Schulman och hennes familj?

Amanda Schulman och hennes familj bor i Stockholms innerstad, på Östermalm. 

Men de har även ett läckert sommarhus i Rute, på Gotland. Där de spenderar längre perioder under året. 

Har Amanda Schulman hund?

Japp! Amanda Schulman med familj blev med hund i somras. Hunden heter Fonzie och är en cavapoo. 

Amanda Schulman fick kritik för ett klipp som hon la upp på sin hund, läs mer om det här.

Vad heter Amanda Schulman Instagram?

Givetvis! Amanda Schulman heter "mandyschulman" på Instagram. 

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

2 timmar sedan
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.