Evin Ahmad
Evin Ahmad är gäst hos BIANCA. - Foto: Stella Pictures

Evin Ahmad om ikoniska scenen i Snabba Cash 2: "Jag improviserade..."

Under fredagen har den nya storsatsningen "BIANCA" premiär och programleds av ingen mindre än Bianca Ingrosso i egen, hög person. En av gästerna i första avsnittet är Snabba Cash-stjärnan Evin Ahmad.


När har programmet BIANCA premiär?

Fredagen 14 oktober har Bianca Ingrossos nya show "BIANCA" premiär på Kanal 5. I showen kommer influencerdrottningen att intervjua människor från alla branscher om allt mellan himmel och jord. 

I det första avsnittet gästar bland andra Magnus Uggla tillsammans med sin dotter Agnes Uggla, Mauri Hermundsson, rapparen ADAAM samt skådespelerskan Evin Ahmad, 32,

BIANCA går på Kanal 5 klockan 22.00. Bildkälla: Kanal 5

Evin är just nu aktuell med huvudrollen i Snabba Cash där hon spelar Leya som trots goda avsikter lyckas åka djupare och djupare i en spiral fylld av kriminalitet, droger och fiffel. 

Evin Ahmad avslöjar hemligheten bakom scenen

Den andra säsongen av den hyllade serien Snabba Cash släpptes nyligen på Netflix och har även den gjort succé. 

Evin Ahmad. Bildkälla: NETFLIX

I en av scenerna bråkar Evins karaktär med skådespelaren Olle Sarris karaktär, Tomas Storm. Mitt i diskussionen ställer sig Evin nära Olle och gnuggar sina tänder med ena handen, vilket gjorde många av tittarna lite ställda. 

– Förlåt men jag måste verkligen fråga om scenen där du flippar ur. Var det i manus?

– Haha nej det var det inte. På scenskolan fick vi imitera djur och hoppa runt och jag tänkte när tusan ska jag ha användning av det här? Men sen insåg jag när min karaktär var så där arg att när djur ska visa sig hotfulla 

Har Evin Ahmad någon pojkvän?

Evin Ahmads pojkvän är ingen mindre Ardalan Esmaili, som spelar Jamal i "Snabba cash" säsong 2.

Ardalan Esmaili. Bildkälla: NETFLIX

Se klippet ovan. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!