Bonde söker fru-paret Ellinor Eke-Göransson och Filip Nilsson gick skilda vägar i maj 2022
Bonde söker fru-paret Ellinor Eke-Göransson och Filip Nilsson gick skilda vägar i maj 2022 - Foto: TV4/Instagram/ellinoreke

Bonde-Ellinors följare dissar expojkvännen Filip på hennes senaste bild

Bonde söker fru-favoriten Ellinor Eke-Göransson är singel sedan i maj. Hon har ingen kontakt med expojkvännen Filip som hon träffade i programmet, men hennes följare drar sig inte för att nämna honom i hennes kommentarsfält.


Det har gått ett år sedan Ellinor Eke-Göransson, 29, var med i Bonde söker fru 2021. Där fann hon inte bara kärleken i bonden Filip Nilsson – utan blev även hela svenska folkets tittarfavorit. 

Efter inspelningens slut flyttade Ellinor in på Filips gård och kärleken såg onekligen ut att spira. Men som en blixt från klar himmel tog förhållandet slut i maj i år, och Ellinor flyttade ut från bondgården.

Därför gjorde Bonde-Ellinor och Filip slut

Exakt vad som hände har både Ellinor och Filip varit förtegna att berätta om. 

Men under en frågestund på Instagram fick hon en fråga om förhållandet med Bonde söker fru-profilen – och valde att ta bladet från munnen.

Här kan du läsa mer om Bonde-Ellinors relation till Filip idag.

Bonde-Ellinor: "Gissa om jag firade?"

Nu fokuserar Ellinor Eke-Göransson på sin nya vardag och karriären som frilansjournalist. Men följarna gör henne ofta och gärna påmind om expojkvännen så fort tillfälle ges.

Under söndagen la hon ut en bild på Instagram där hon skålar i ett glas bubbel. I bildtexten skriver hon att hon minsann uppmärksammade champagnens dag i fredags. 

"Om jag tog firandet av champagnes dag i fredags på allvar? Jajemen! (Fast som ni ser gick det utmärkt att dricka en öl även på champagnedagen)", skriver Ellinor i inlägget och fortsätter:

"Nu är det dags att bege mig söderut igen innan det börjar dra ihop sig så smått för ytterligare en resa utomlands. Jag berättar mer snart!"

Följarens diss mot Bonde söker fru-Filip

Majoriteten av följarna önskar Bonde-Ellinor lycka till med det framtida äventyret, men en kommentar skiljer sig från de andra. 

"Skillnad än att bo på en sur bondgård", skriver en följare. Kommentaren har fått flera gilla-markeringar, men Ellinor har i skrivande stund inte bemött den.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Celine Dion om sjukdomen: Hoppas på mirakel

1 timme sedan

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.