Valentino Demina Robinson
Nu glittrar det till mellan deltagarna. - Foto: TV4

Intima scenerna visar kärleken spira mellan Robinson-deltagarna

Robinson består till stor del av tävlingar, svält och konflikter. Men titt som tätt händer det att det glittrar till mellan deltagarna.


Att vara deltagare i Robinson är sannerligen ingen dans på rosor. 

Många deltagare som anlänt till öarna för att spela in diverse säsonger har många gånger sagt samma sak: att det hela är mycket värre än man tänkt sig. 

I Robinson 2022 trodde deltagarna många gånger att produktionen glömt bort dem. Detta då det kunde dröja dagar innan de fick mat. 

Nathalie Johansson. Bildkälla: TV4

Nathalie Johansson sa att hon förväntat sig att svälta – men att det var värre än hon föreställt sig. 

– Du glömmer bort hur det känns att tugga på någonting. Alltså jag tror verkligen inte att folk förstår hur påfrestande det är att vara här. 

– De andra klagar lite på att de sovit dåligt, men jag är seriöst hungrig hela tiden. Varenda sekund tänker jag på mat och att jag är hungrig. Det är som tortyr, sa Julie Joanzon.

Men trots de hårda omständigheterna så händer det titt som tätt i programmet att känslor uppstår mellan deltagare. Mille Lansburgh och Emma Andersson blev ett par på ön och fortsatte även sin relation under en kort period efter Robinson 2004.

Även Jerry Forsberg har i en intervju med Aftonbladet berättat att han och Isabel Adrian var intima på stranden ett flertal gånger under sin medverkan 2004. 

Känslor uppstår mellan Valentino Demina och Julie Joanzon

Och nu kan även Robinson 2022 räknas in som en säsong där det glittrat till mellan deltagare. 

Julie och Valentino. Bildkälla: TV4

Det var nämligen under onsdagens avsnitt som tittarna fick se en del mysiga scener där deltagarna kramas och har det lite extra mysigt. 

Andreas Haraldsson tjivades genom att sjunga kärlekssånger. Bildkälla: TV4

– Man kan ju gott säga att vi har ett kärlekspar på Robinson-ön. Jag är osäker på deras status hemma men här myser dom konstant med varandra. Dock är man ju glad för deras skull för man vet ju själv hur man känner. Så jag brukar sjunga lite kärlekssånger, säger Andreas Haraldsson

Och enligt Valentino var sångerna ingenting annat än någonting som genererade glädje. 

"Han sprider glädje". Bildkälla: TV4

– Han bidrar ju så mycket till hela gruppen och är en riktig jävla glädjespridare, säger han i synk. 

Nyheter24 söker både Valentino och Julie. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!