Carolina Gynning konst
Carolina Gynnings konst rör upp känslor. - Foto: Hanna Franzén/TT

Carolina Gynnings nya konstverk väcker avsky hos följarna

Konstnären och medieprofilen Carolina Gynning är en baddare på att röra upp känslor hos sina följare. Och denna gång har hon gjort det med hjälp av ett konstverk.


Carolina Gynning, 44, är sannerligen en kvinna med många strängar på sin lyra. Hon gör fullkomlig succé med sin konst, driver en framgångsrik podd tillsammans med vännen Carina Berg, 45, och titt som tätt gästar Gynning olika program med små gästinhopp. 

Och Gynnings mångfald kan man verkligen säga gynnar(!) henne. Hon skrattar nämligen hela vägen till banken. 

Gynning Productions AB har idag tillgångar på hela 22 miljoner kronor. 

Det går bra för Carolina Gynning. Bildkälla: Hanna Franzén/TT

Hennes andra bolag Gynning Design AB har tillgångar på 12,8 miljoner kronor. Så man kan gott säga att det inte går någon nöd på Carolina.

Hon har under sin karriär kastat lite kängor åt folk som kopierat hennes stil i form av nakna tjejer och fjärilar på tavlor. Samma sak pratade hon nyligen om då hon pratade om influencers som designar smycken, trots att de inte är kunniga på området. 

– Gör man något med the soul så blir det bättre, och det är nåt jag tycker om alla bolag. Om typ nån hittar på att de gör smycken, förstår du? Någon som egentligen är bilmekaniker, "det finns pengar i det här", sa hon i sin egen podd. 

Bianca Ingrosso och Lovisa Worge är två influencers som slängt sig in i smyckesbranschen. Bildkälla: Instagram

– Inga namn nämnda liksom, men det finns ju vissa influensers som känns som att de helt plötsligt kan göra allt, men de kan ju inte det, fortsatte hon. 

Men nu har Gynnings följare delats upp i två läger. Detta på grund av hennes senaste verk. 

Carolina Gynnings nya konstverk delar följarna

Carolina har nämligen tillsammans med en glasblåsare arbetat fram en onanerande kvinna. Hon publicerade bilden tillsammans med texten "Vem vill ha en onanerande kvinna hemma?", och snabbt var följarna igång. 

"Vem vill ha en onanerande kvinna hemma?" Bildkälla: carolinagynning/Instagram

Många ansåg att Gynnings sexuella anspelningar börjar bli för mycket och uttjatat samtidigt som att andra mer än gärna skulle vilja ha konstverket hemma. 

I skrivande stund haglar kommentarerna in. Bildkälla: carolinagynning/Instagram

Carolina själv har inte gått in och svarat på några av kommentarerna. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!