Ani Jewels smycken
ANI Jewels släpper en ny kollektion smycken. - Foto: lovisaworge/Instagram

Lovisa Worges nya bilder chockar följarna: "Skämtar du eller?"

ANI Jewels släpper en ny kollektion och kampanjen frontas av ingen mindre än Lovisa Worge. Och bilderna har fått följarna att häpna.


Lovisa Worge, 25, har kommit att bli en av Bianca Ingrossos, 27, närmsta vänner sedan Lovisa för dryga fem år sedan började arbeta som Biancas assistent. 

Idag är inte Lovisa längre Biancas assistent utan nu har Lovisa flyttat sig i karriärsstegen till att arbeta på CAIA Cosmetics samt att hon även gått in med Bianca i smyckesföretaget ANI Jewels.

Lovisa och Bianca är idag både vänner och kollegor. Bildkälla: biancaingrosso/Instagram

Tjejerna har tidigare avslöjat hur de kom på namnet på "ANI Jewels" och det kom fram att Pernilla Wahlgren haft ett finger med i spelet. 

 "Jag kom på namnet spontant på ett möte för en massa massa månader sen. Alltid älskat namnet då det var min mammas första roll i Annie när hon var liten och sen tyckte jag att det var snyggt att uttala det mer djupt och få stava det ANI", berättade Bianca på Instagram.

Nu marknadsför tjejerna företaget för fullt på sina respektive sociala medier. Det släpptes nämligen nyss en kollektion smycken som Lovisa varit med och modellat för. Och följarna – de chockades minst sagt av de nya bilderna. 

I kommentarsfältet haglar det in kommentarer som: 

"Skämtar du eller?"

"Vilka bilder..."

"Detta har ALLT"

"Wow. Grattis till lanseringen"

Vem är Lovisa Worges pojkvän?

Det var innan sommaren i år som Lovisa börjat hinta i Bianca Ingrossos vloggar att hon träffat en kille. Hon har nämligen gått och haffat sig en norrbagge vid namn Gullek Nilsen

Nyligen valde hon att ta bladet från munnen och avslöja mer om sin nyfunna kärlek, bland annat hur de träffades. 

“Vi möttes på en hemmafest förra sommaren”.

Foto: Instagram/Lovisa Worge

En annan följare undrade då hur det är att vara nykär.

“Det är den starkaste och bästa känslan av alla”, svarade Lovisa.

Så mycket fick Lovisa Worge av Bianca Ingrosso i bonus?

För cirka ett år sedan filmade Bianca Ingrosso när hon ute på en restaurang gav Lovisa en "liten julbonus" som tack för hennes hårda arbete. Lovisa fick ett kuvert med ett kort som hon läste samtidigt som Bianca filmade med sin vloggkamera. 

I videon syns Worges chock över summan hon skulle få av Bianca, och självfallet undrade ju alla: Hur mycket fick hon?

Bianca gav Lovisa en stadig bonus. Bildkälla: Youtube

I podden "Två meter dumheter" valde Ingrosso slutligen att avslöja vad summan landade på. 

– Det finns ingen i branschen som arbetar så hårt som Lovisa. Du behöver aldrig be henne om någonting för hon har alltid redan gjort klart det man tänker på. Folk i drar i henne för de vet att hon är så duktig, berättar Bianca.

– Men du. Hon fick ju en bonus på sin födelsedag. Får man fråga hur mycket hon fick?, frågade Emilio Araya

– Hon fick hundra tusen, skattat och klart. Men det förtjänade hon med tanke på hur hårt hon har jobbat, svarade Bianca. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!