Ellinor Eke-Göransson gjorde succé i Bonde söker fru 2021
Ellinor Eke-Göransson gjorde succé i Bonde söker fru 2021 - Foto: TV4/Instagram/ellinoreke

Bonde-Ellinor lämnar landet för ny tv-inspelning – följarna spekulerar: "Bachelorette?"

Efter succén i Bonde söker fru 2021 gör sig nu Ellinor Eke-Göransson redo för ännu en tv-inspelning. Här är hennes något kryptiska inlägg på Instagram, som genast fick följarna att spekulera.


Ellinor Eke-Göransson, 29, blev snabbt "Bonde-Ellinor" med hela svenska folket efter sin medverkan i TV4:s folkkära program "Bonde söker fru" förra året.

Efter programmet flyttade hon in på Filip Nilssons gård utanför Uppsala och allting såg ut att vara frid och fröjd mellan paret. Men som en blixt från klar himmel gick Ellinor ut med nyheten att hon och pojkvännen gått skilda vägar i maj.

Här kan du läsa mer om hur Ellinor och Filips relation ser ut idag.

Bonde-Ellinor reser utomlands – berättar i kryptiskt inlägg

Bonde söker fru-profilen Ellinor gjorde ju storsuccé i ett tv-program, och nu verkar hennes följare hålla tummarna för att hon ska göra det igen – fast i nytt format.

Ja, för i sitt senaste inlägg på Instagram berättar Bonde-Ellinor att hon inom kort beger sig ut på resande fot. 

"Jag kommer att lämna regn och rusk ett tag och dra iväg för att jobba på ännu en utlandsproduktion. Så om en vecka blir det varmare breddgrader för mig, innan jag kommer hem igen lagom till jul", skriver Ellinor Eke-Göransson i inlägget.

Hon skriver fortsättningsvis att hon lämnar ett tufft år bakom sig, både privat och med jobbet. Nu blickar hon framåt:

"Hoppas ni vill hänga med mig på ännu ett äventyr. Kram!", skriver Ellinor på Instagram.

Följarna börjar spekulera: "Bachelorette?"

Hennes något kryptiska inlägg, som varken förtäljer något om vilket program det gäller och vad hennes roll kommer vara, har fått följarna att börja spekulera i kommentarsfältet. 

"Vad skoj! När får du berätta vad det är du ska göra ”utomlands”?", skriver en följare.

En annan följare tror sig ha en aning om vilket program det rör sig om:

"Bachelorette?"

Bonde-Ellinors tidigare tv-jobb

Bonde-Ellinor har fortfarande inte besvarat någon av kommentarerna, så vilket program det är hon ska jobba med återstår att se. Efter sin medverkan i Bonde söker fru har hon jobbat i produktionen för Robinson, så vem vet – kanske är det ännu en äventyrlig säsong som ska börja spelas in inom kort?

Den som väntar på något gott...

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

3 timmar sedan

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.