Pernilla Wahlgren, 54, bygger på sitt drömhus
Pernilla Wahlgren, 54, bygger på sitt drömhus - Foto: Stella Pictures/Instagram/villa_wahlgren

Pernilla Wahlgrens följare förfäras över hennes inredningsval: "Gode gud"

Bygget av Pernilla Wahlgrens lyxvilla på Lidingö fortsätter, men alla följare är inte imponerade. Nu väller det in skeptiska kommentarer på hennes nya bilder.


Att Pernilla Wahlgren, 54, håller på att bygga sitt nya drömhus på Lidingö är det nog få som missat. 

Efter en lång tids väntan börjar villan äntligen bli klar, och den spännande processen att lägga golv, tapetsera väggar och platsätta kök och badrum har satt igång. 

Pernilla Wahlgren uppdaterar sina följare om husbygget på Instagram, och möts alltid av en hel del respons i kommentarsfältet. Allt som oftast är följarna trevliga och uttrycker hur värd realitydrottningen är ett så fint hus, efter många år av hårt arbete.

Pernilla Wahlgrens följare: "Tycker den är gräslig"

Men sedan hon börjat lägga upp fler bilder på sina färgglada material- och färgval har tonen blivit allt mer otrevlig. Många följare verkar inte kunna låta bli att påpeka att de tycker hennes val av framförallt tapeter är ruggigt dåligt. 


Vid flera tillfällen har Pernilla Wahlgren själv gått in i kommentarsfältet och försvarat sina val av tapeter, och fått medhåll från andra följare som också tycker Pernillas trivsel är det enda som spelar någon roll. 

Här är några av de skeptiska och otrevliga kommentarerna i kommentarsfälten.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Men det är inte alla som väljer att kritisera Pernilla Wahlgrens smak. Här är några av kommentarerna med vänligare ton.

Foto: Instagram
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvilla från SVT:s “Husdrömmar” sålts

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

1 timme sedan
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

2 timmar sedan
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

idag 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

idag 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

idag 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.