Carolina Gynning
Carolina Gynning är sugen på något nytt igen. - Foto: Stella Pictures

Carolina Gynning visar upp drastiska skönhetsförändringen hon planerar att göra

Carolina Gynning har alltid pratat öppet om sina ingrepp, operationer och komplex. Men någonting som fått mycket fokus den senaste tiden – det är en helt annan grej...


Carolina Gynning, 44, är sannerligen en kvinna med många strängar på sin lyra. Hon gör fullkomlig succé med sin konst, driver en framgångsrik podd tillsammans med vännen Carina Berg och titt som tätt gästar Gynning olika program, poddar och filmer med små gästinhopp. 

Carolina Gynning. Bildkälla: Stella Pictures

I sin egen podd tillsammans med Carina så sparar inte vår galna skåning på krutet utan berättar alltifrån att hon fått höra av sin gynekolog att hon "ser ut som 25 där nere" till att hon använder sitt eget slidsikret som parfym för att försöka få igång pojkvännen Viktor Philipson

Carolina Gynning vill förändra sitt utseende på nytt

Gynning har även pratat vitt och brett om skönhetsingrepp, operationer och behandlingar som hon både testat och vill testa. 

– Det var någon som hade delat med sig att jag var en jävligt dålig förebild här med pattarna. Så det ber jag om ursäkt för. Så jag ber om ursäkt för att jag fixade pattarna här på gamla dar, skrattade Carolina i podden "Gynning & Berg". 

Nyligen valde hon att göra en något simplare skönhetsförändring, nämligen att klippa lugg. 

Men inte långt efter sin förändring är Gynning sugen på att förändra sig på nytt. 

Carolina Gynning. Bildkälla: carolinagynning/Instagram

"Kanske ska bli brunett igen? Eller vad säger ni?". 

Och ja, hon passar ju onekligen i det. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!