Paow
Paow ser inte längre ut så här. - Foto: kattpaow/Instagram

Paow ser ut som en helt annan människa efter senaste skönhetsförändringen

Paulina "Paow" Danielsson har gjort en drastisk skönhetsförändring. På Instagram visar hon upp resultatet. "Älskar det".


Paulina "Paow" Danielsson, 29, har flertalet gånger berättat om att ett av hennes största intressen är att förändra sitt utseende. Hon har under åren gång gjort både bröstoperationer, trådlyft, cat eye, fillers, brazilian buttlift samt opererat näsan flera gånger. 

Hon är även ett fan av tatueringar och den senaste i samlingen är en halstatuering. Utöver det har hon även en förkärlek till solarium, fransar och färgstarka Prada-kläder. 

Paulina var nyligen på resande fot och har under den senaste månaden befunnit sig i Bangkok. Under sin tid i staden fick hon besök av sin nära vän Josefine Ottosson och tjejerna valde i sedvanlig ordning att ge sig ut på klubb. 

Under en av kvällarna hade tjejerna peruker och Paow valde då att ha en brun peruk med lugg och stort svall. Detta kände hon sig väldigt bekväm i vilket direkt gav henne mersmak. På sin Instagramstory sa hon att hon direkt hemma i Sverige skulle välja att fixa håret exakt som peruken. 

Sagt och gjort – väl hemma på svensk mark satte Paow fart till en salong för både mörkare färg och löshår. 

Paow har färgat håret brunt. Bildkälla: kattpaow/Instagram

Och ja, det passar henne onekligen jättebra. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

igår 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.