Bloggbevakning podd
Nyheter24: Sanning & konsekvens - Foto: Malva Engstedt

Bloggbevakning skaffar podd med Nyheter24-profilerna: "Spänn fast er"

Vilka är de otrevligaste kändisarna? Vad blev bieffekterna för den influencer som opererade underlivet? Det är någonting som tas upp i premiäravsnittet av "Nyheter24: Sanning & konsekvens".


Det var under fredagen som det första avsnittet av "Nyheter24: Sanning & konsekvens" släpptes. Bakom podden står Camilla Gervide som har den omdiskuterade bloggen Bloggbevakning.se, nöjesprofilen Quetzala Blanco som även arbetar som reporter på Nyheter24 samt Gabriella Bark som idag är nöjeschef på Nyheter24

Tillsammans kommer de att stöta och blöta aktuella kändisar, influencers, fenomen, trender och en hel del skvaller som de har snappat upp genom åren.

Första avsnittet som släpptes under fredagen heter "Sveriges otrevligaste kändisar" och handlar kort och gott om de trevligaste, samt mest otrevliga kändisarna som tjejerna stött på under årens gång. 

Varje avsnitt kommer det även att bjudas på en hel del skvaller och snackisar från kändisvärlden. 

Efter att första avsnittet letat sig upp till sjätte placering på podcaster-listan över populäraste poddar i Sverige känner sig tjejerna minst sagt peppade på att fortsätta och dundra på med podden. 

Podden – den hittar du här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!