Stockholm

Frågan Anna Brolin dagligen får av sina följare: "Många som vill veta..."

Anna Brolin
Anna Brolin har en fin kontakt med sina följare på Instagram. Foto: Jonas Ekströmer/TT

Det är en specifik sak med Anna Brolin som gör hennes följare lite extra nyfikna. Och de drar sig inte för att fråga.


Anna Brolin42, är en rutinerad sportjournalist vars karriär sträcker sig ända till 00-talets början. 

Sedan våren 2008 jobbar hon på TV4, där hon bevakat allt ifrån La Liga och fotbolls-VM för både herrar och damer. År 2011 axlade hon rollen som programledare på Nyhetsmorgon – och efter det har programledarjobben fortsatt avlösa varandra. 

År 2020 tog Anna Brolin över rollen som programledare i Farmen efter Paolo Roberto och hon har minst sagt axlat rollen med bravur. 

Men tv-karriären har verkligen inte bara innehållit guld och gröna skogar.

Anna Brolin och Frida Nordstrand. Bildkälla: Christine Olsson/TT

Med kändisskap lyckas onda tungor alltid att leta sig fram för att kritisera, sprida hat och negativa kommentarer. I en intervju med Aftonbladet berättade Anna nyligen om att hon bland annat fått en släng av kroppshån-sleven. 

–  Jag kan tycka det är jobbigt att få kommentarer och vissa dagar är man mer sårbar. Vi har ändå väldigt snälla tittare, men det är klart att det kan förekomma extremt elaka kommentarer, säger hon och fortsätter: 

Anna under ännu en gala. Bildkälla: Maja Suslin/TT

– Jag har varit gravid två gånger och känner att kroppen har förändrats, men resultatet är att jag har fått två väldigt fina barn. Då får man vara tacksam och kanske acceptera sina skavanker lite mer. Så ja, jag har nog blivit både mer hårdhudad, men också mer förbannad på det faktum att andra kan lägga ner tid på att vara elaka, avslutar hon.

Vanligaste frågan Anna Brolin får

Anna är dock en av landets mest uppskattade programledarpersonligheter och hyllningarna på hennes sociala medier slår som spön i backen. 

På sin Instagram väljer hon att vara lite mer personlig och delar allt ifrån roliga videos som hon spelat in med sina barn tillvardagsspaningar och semesterbilder. 

En speficik sak som man märker att följarna, utan undantag, är konstant nyfikna på – det är Annas alla olika klänningar. På varje inlägg där hon bär en ny klänning haglar frågorna i kommentarsfälten. 

"Tagga var du köpt klänningen"

"Kan du inte börja skriva ut var du köper dina kläder? Många gånger vill man köpa en likadan klänning"

"Var är klänningen ifrån? Så fin"

"Snälla tagga var du köper dina klänningar. Alltid lika snyggt klädd". 

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.