Stockholm

Carolina Gynnings följare visar upp tatuering: "Men Gud, det är ju min...."

Carolina Gynning
Carolina Gynning får tatueringar gjorda i sin ära. Foto: TT/carolinagynning/Instagram

Carolina Gynning är en av våra hetaste potatisar i nöjesbranschen, men Gynning är en minst lika känd konstnär. Och ute i stugorna går hennes konst sannerligen hem.


Läs mer

Carolina Gynning, 44, är sannerligen en kvinna med många strängar på sin lyra. Hon gör fullkomlig succé med sin konst, driver en framgångsrik podd tillsammans med vännen Carina Berg och titt som tätt gästar Gynning olika program, poddar och filmer med små gästinhopp. 

Carolina har även skrivit en rad böcker, bland andra Ego girl, Ego woman och Vanessa - flickan i glaskupan.

Bildkälla: Jonas Ekströmer/TT

Gynning har nu även hoppat in på smyckesbranschen och även där gör hon succé. 

Hon har tidigare kastat en känga på influencers som släpper smyckeskollekationer men som inte brinner för det dom gör. 

Gynning har nämligen noterat att många som bestämmer sig för att sälja smycken inte egentligen brinner för det.

– Gör man något med the soul så blir det bättre, och det är nåt jag tycker om alla bolag. Om typ nån hittar på att de gör smycken, förstår du? Någon som egentligen är bilmekaniker, "det finns pengar i det här", sa hon i podden "Gynning & Berg".

– Inga namn nämnda liksom, men det finns ju vissa influensers som känns som att de helt plötsligt kan göra allt, men de kan ju inte det. 

Följare tatuerar Gynnings konst på kroppen

Men det är inte bara på glas och tavlor man kan hitta Carolinas motiv. 

En följare skrev nämligen till henne och berättade att hon tatuerat in ett av Gynnings motiv samt en text från boken Ego girl. 

"Hej finingar!!! Åh jag blev så sjukt lycklig och stolt ikväll , en tjej som heter Felicia som gillar min konst har tatuerat in mitt motiv ”Protect me” hon har oxå tatuerat in en dikt jag skrev i Ego Girl ( minns ni den boken) 2004!!! Så himla vackert. Tack Felicia". 

I kommentarsfältet berättar nu fler följare att de tatuerat in både motiv och texter från Carolina Gynnings verk och Gynning vädjar nu till alla att skicka in bilder på sina tatueringar.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.