Alice Stenlöf får kritik av följarna på grund av maten: "Varför?"

Alice Stenlöf befinner sig i skrivande stund i New York där hon uppdaterar flitigt med vloggar och Instagraminlägg. Men hennes senaste video mötte kritik av följarna.


Det var för drygt en månad sedan som Alice Stenlöf, 26, packade väskorna och drog till New York. 

Alice content från resan har innehållit en härlig mix av utsikten från hennes lägenhet, snygga outfits, träning, goda middagar, fancy drinkar och sena nätter. 

Men allt har inte varit guld och gröna skogar. I början skrev Alice ut ett meddelande till sina följare om att hon inte mådde så bra. Men det handlade inte om hemlängtan eller saknaden efter familj och vänner, utan det handlade om Alices levnadsvanor. 

Hon skrev att hon mer eller mindre får ångest och mår dåligt av hur hon äter och lever i sin nya stad. 

"Amerikans skräpmat i all sin ära, men ärligt, det känns som jag sakta dör? Jag försöker inte ens vara dramatisk" och "Jag har alltid varit väldigt synkad med min kropp och den säger mig att jag måste skärpa till mig, annars kommer detta inte sluta väl...". 

Bildkälla: Instagram/alicestenlof

Det har efter uppdateringen pratats i poddar och skrivits på skvallerkonton att Alice blivit något extremare kring sin kost vilket gjort många i hennes följarskara oroliga. Många anser att hon tagit det hela lite för långt. 

Alice har i sina senaste videos, främst i den senaste, lagt mycket fokus på mat och vad hon äter under sina dagar. Men även detta skapade en motreaktion. Några ansåg nämligen att det blev för mycket fokus på maten. 

Kommentarerna. Bildkälla: alicestenlof/Instagram

Dock var det flera prenumeranter som påpekade att de tycker om Alice matbilder/videos i vloggarna och gärna ser att hon fortsätter med det. 

Alice visar upp sina olika maträtter. Bildkälla: alicetsnelof/Youtube

Smaken är sannerligen som baken. Vi hoppas i alla fall att Alice har en fin vistelse i New York och mår bra!

Lider du eller någon i din närhet av en ätstörning?

Kontakta Frisk & Fri.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!