Stockholm

Daniela Rathana erkänner – Så mycket bättre var det värsta hon varit med om: "Nordman..."

Daniela Rathana är en av artisterna i Så mycket bättre 2022
Daniela Rathana är en av artisterna i Så mycket bättre 2022. Foto: Karl Melander/Erik Simander / TT

Daniela Rathana gör succé i Så mycket bättre 2022 – men inspelningen var i själva verket "det värsta hon varit med om". Nu berättar hon vad som fick henne att må dåligt.


Läs mer

Stjärnskottet Daniela Rathana, 26, är en av artisterna i Så mycket bättre 2022

Efter att ha körat bakom stora namn som Zara LarssonSabina Ddumba och Seinabo Sey under många år släppte hon sin första EP år 2020. Då fick hon sitt stora genombrott – och resten är historia.

Daniela Rathana är förlovad med pojkvännen Mats Sandahl, även känd som producenten MASAKA. 

De lärde känna varandra när Daniela körade bakom Oskar Linnros – och i en intervju med Elle berättar han om deras första kväll tillsammans.

– Första gången vi träffades hade Daniela sex med...

Ja, vem då? Här kan du läsa mer om Daniela Rathana, hennes ursprung, artistnamn och relation.

Daniela Rathana om Så mycket bättre: "Jag mådde skit"

Så mycket bättre har fått många artistkarriärer att blomstra under åren. Daniela Rathana spås kunna gå stora framgångar till mötes efter programmet, men själva inspelningsperioden var allt annat än enkel för henne.

– Jag var någon annanstans när jag var där. Jag mådde skit. Det var det värsta jag varit med om. Samtidigt som jag är glad för att jag gjorde programmet, säger hon i en intervju med Café. 

"Släpp er köttbit, lyssna på mig"

Daniela menar att inspelningarna, med tal och inövade uppträdanden vid middagsbordet, inte är något hon egentligen bottnar i. 

Det framkallade en osäkerhet hos henne, som inte trivs med att vara en person som plötsligt utbrister "Tyst hörrni, släpp er köttbit, lyssna på mig". Nu är Daniela Rathana orolig att programmet inte ska skildra en bra helhetsbild av henne.

– Jag sov ingenting, åt ingenting och hängde med folk som jag inte känner och inte skulle hängt med i vanliga fall. Anne-Lie Rydé och Nordman, typ. Jag blev den personen som man blir när man pratar med äldre människor: artig och ställer frågor, säger Daniela Rathana till Café

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.