Klas Eriksson flickvän
Klas Eriksson och flickvännen ska bli föräldrar. - Foto: klaseriksson/Instagram

Leif & Billy-stjärnan Klas Eriksson och flickvännen ska bli föräldrar

Klas Eriksson och hans flickvän Julia Kvarnberg ska bli föräldrar. Det är på Instagram som Klas avslöjar den fina nyheten.


Klas Eriksson, 36, är en av Sveriges just nu hetaste skådespelare. Tillsammans med sin vän och kollega Alfred Svensson har han gjort succé med serien Leif och Billy som är en av SVT Plays mest streamade serier. 

Leif & Billy gör succé på SVT Play. Bildkälla: SVT Play

Serien handlar om bröderna Leif och Billy och deras händelserika men lite struliga liv i Sörbäcken, Norrland. Programmet vann Kristallen 2020 i kategorin årets humorprogram. 

Klas har även varit med i The Island där en rad kändisar kämpade för sin överlevnad på en öde ö. Man fick då se en skymt av Klas flickvän som han pratade med i telefonen. 

Klas säger hejdå till sin flickvän. Bildkälla: discovery+

Men vem är då hon?

Julia Kvarnberg är Klas Erikssons flickvän

Julia Kvarnberg är 30 år gammal och arbetar på MIINE Produktionsbolag. Hon är ursprungligen från Gotland men bor nu i Stockholm. Hur paret träffades är ännu oklart men, någonting som nu är ute i offentligheten är att....

Paret nu ska bli föräldrar. Detta avslöjade Klas under fredagen via en Instagrambild. 

"Kolla, det är en liten knodd i magen och vi ska bli föräldrar om allt går som det ska. Så tacksam och glad", skrev han.

Stort grattis!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!