Kattpaow
Paows bild är ingenting för blyga... - Foto: kattpaow/Instagram

Paow visar upp chockbilder från operationen: "Hade dessa i kroppen..."

Paulina "Paow" Danielsson vaknade upp efter en avancerad operation. Hon fick senare veta vad det var för slags "saker" hon hade haft i kroppen.


Paulina "Paow" Danielsson, 29, har varit ute på resande fot under den senaste månaden. Det är sällan dokusåpadrottningen stannar i Sverige i längre än ett par veckor innan hon packar sina väskor och drar. Denna gång bar det av till Bangkok och resan har enligt Paow varit välbehövlig, trots att hon på slutet längtade hem. 

Paow hatar inte att resa. Bildkälla: kattpaow/Instagram

Väl hemma i Sverige kände hon sig aningen rastlös och bestämde sig snabbt för att åka iväg på nytt. Men denna gång handlade det inte om någon slags solsemester, utan snarare en operationsresa. 

Paow visar upp vad hon hade i kroppen

Paow har redan redan varit iväg ett par vändor till Turkiet där hon bland annat gjort ett brazilian buttlift, cat eye-operation samt näsan två gånger. Men helt nöjd – det blev hon inte. 

Paow efter operation. Bildkälla: kattpaow/Instagram

Denna gång åkte  hon därför dit för att göra ytterligare ett brazilian buttlift samt för att operera näsan igen. Men nu blev det en mer avancerad operation. De öppnade nämligen upp hela näsan och flyttade upp den. Under tiden Paow var sövd var kirurgen tvungen att sätta två plastredskap i hennes näsa. 

Redskap som hon fick se efter att hon vaknade upp...

Paow visade upp plastbitarna. Bildkälla: kattpaow/Instagram

Och ja, hon fick sig en smärre chock när hon såg storleken på plastbitarna....Detta då de var i en storlek som absolut inte såg ut att få plats i hennes näsa. 

"Jag hade dessa i min näsa så inte konstigt att jag haft så ont. Har nu sovit i 15 timmar så vill hem nu", avslutade hon. 

Paow visar upp hur mycket pengar hon tjänar på OnlyFans

Någonting som sannerligen rullar på för Paow är karriären på OnlyFans. Nyligen fick hon tillbaka sitt konto på Instagram, som hon inte har kunnat komma in på under flera månader. Det firades med en kavalkad av bilder och klipp på Instagram Story, där Paow delade med sig av vad som händer i hennes liv.

I en story visar Paow upp en lönespecifikation från OnlyFans och augusti var minst sagt en lukrativ månad för Paow. I klippet spelar Paow en snutt av en raplåt där OnlyFans nämns.

Så vad tjänade Paow på OnlyFans i augusti?

Jo, 40 228 dollar vilket i svenska kronor är 433 963 kronor. Så nästan en halv miljon kronor kammade hon in. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

Textilmuseet prisat på Elle-galan

Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

1 timme sedan
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.