Linn Ahlborg
Linn Ahlborg har en favorit i årets Bachelorette. - Foto: Youtube

Linn Ahlborgs flirtiga invit till Bachelorette-hunken: "Om det inte håller med Olivia..."

Det är under en frågestund som Linn Ahlborg kom in på årets Bachelorette-säsong. Hon berättade då vem av killarna som är hennes favorit och varför.


Trots sin ringa ålder hör Linn Ahlborg, 23, till en av våra Youtubestjärnor som är gammal i gamet. Linn har idag 470 000 prenumeranter på Youtube samt 650 000 på Instagram och konstant växer hennes sociala medier. 

Hon driver också klädmärket LXA som säljer som smör. 2021 hade företaget tillgångar på omkring 10 miljoner. 

Linn Ahlborg. Bildkälla: Youtube

Linn har flera gånger hyllats för att hon vågar ta upp känsliga ämnen såsom ätstörningar och smalhets. I en av sina senaste videos sa hon att det kan vara svårt då hon inte vill vara triggande men hon anser ändå att det är värt att prata om. 

– Min egen relation till mat är väldigt oproblematisk. Det är jag som sagt tacksam för, för det är typ inte så vanligt nowadays. Vilket är svinsorgligt. Men också väldigt förståeligt. 

– Jag vet inte, jag tycker sånt här är pissläskigt, att det typ går i trender hur man ska se ut och hur ens kropp ska se ut. Nej usch det är obehagligt och det är så svårt att prata om det här också för jag sitter inte på något facit, konstaterade hon.  

Linn Ahlborgs flirtiga invit till Bachelor-profilen

Men någonting annat som under senaste tiden har varit hennes kärleksliv. Linn var tidigare tillsammans med Carl Linder men i maj 2022 bekräftade hon att paret gick skilda vägar och att hon nu "skulle försöka läka". Sedan dess har det inte skymtats någon ny på Linns sociala medier. Men att hittat sig lite ögongodis, det berättade hon om i sin senaste vlogg. 

"Vad jag tycker om Bachelorette?". Bildkälla: Youtube

Detta då en följare frågade henne vad hon tycker om årets Bachelorette. 

– Vad jag tycker om årets Bachelorette? Jag är så glad över att jag börjat se årets säsong. Hittills så tycker jag mest om Joshua. Han verkar så snäll och så klok. Han verkar vettig, hjärtat på rätt stället. Ja han hade varit en väldigt fin parter. Så call me om det inte fungerar med Olivia, skrattade Linn. 

Bachelorette 2022: Så går rosceremonierna egentligen till

Någonting som tittarna varit väldigt nyfikna på är om ordningen på vem som får ros spelar någon roll? Den som får rosen först under rosceremonien VS den som får rosen sist. 

Detta valde Olivia att berätta för Nyheter24 en gång för alla. 

– Rosorna grundas på det jag har sagt, så jag vet ju vilka som hänger löst. Men det är ett tv-program så man vill ju skapa en stämning. Så det är både och, berättar Olivia för Nyheter24. 

Det visar sig alltså att det är någon slags blandning mellan Olivias beslut och produktionens val av ordning. Men i slutändan är det Olivia som vet vilka killar som befinner sig i botten, och som riskerar att lämna Kreta utan kärleken.

To be continued...

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!