Paow operationer
"Läker inte som jag ska" - Foto: Stella Pictures

Skräckupplevelsen: Paow läker inte som hon ska

Paulina "Paow" Danielsson berättar på sin Instagram att hon på grund av olika faktorer inte läker som hon ska efter att bland annat ha opererat rumpan och näsan.


Paulina "Paow" Danielsson tog sig nyligen ännu en tur till Turkiet för att operera sig. Paulina har sedan tidigare fixat både tänder, rumpa, mage, näsa och bröst. Enligt henne är operationerna "någonting utav en hobby". 

Denna gång åkte hon dit för att göra ytterligare ett brazilian buttlift samt för att operera näsan en tredje gång. Men nu blev det en mer avancerad operation. De öppnade nämligen upp hela näsan och flyttade upp den. Under tiden Paow var sövd var kirurgen tvungen att sätta två plastredskap i hennes näsa. 

Redskap som hon fick se efter att hon vaknade upp...

Paow visade upp plastbitarna. Bildkälla: kattpaow/Instagram

Och ja, hon fick sig en smärre chock när hon såg storleken på plastbitarna....Detta då de var i en storlek som absolut inte såg ut att få plats i hennes näsa. 

"Jag hade dessa i min näsa så inte konstigt att jag haft så ont. Har nu sovit i 15 timmar så vill hem nu", avslutade hon.

Paow läker inte som hon ska 

Men väl hemma fick Paulina bege sig ut på resande fot igen för att hämta tillbaka sina katter från sitt ex i Danmark. Någonting som inte var optimalt efter att hon drabbats av en infektion i kroppen efter operationerna. 

Paow uppdaterade. Bildkälla: kattpaow/Instagram

– Det är många som är arga på mig för att jag inte tagit hand om mina katter. Alex mitt ex då, ville att jag skulle hyra ut min lägenhet för att det skulle kännas mer seriöst mellan oss då om jag inte hade någonstans att fly till varje gång vi bråkade. Så jag hyrde ut min lägenhet och två månader sedan dumpade han mig, så jag har varit hemlös i ungefär ett halvår, berättade hon.

Men att resa i skicket hon då befann sig i var inte ultimat. Nu berättar hon för sina följare att hon inte läker som hon ska. 

Bildkälla: kattpaow/Instagram

Paulina berättar att det hela går åt rätt håll men att det tar betydligt längre tid än det brukar. Hon har nu fått antibiotika utskrivet och försöker att vila så mycket som möjligt.

Vill du veta mer om riskerna kring skönhetsoperationerna i Turkiet – då bör du se den nya dokumentären "Priset vi betalar" av Frida Söderlund.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!