Laila Bagge
Laila Bagge tog med sina barn ut på julbord. - Foto: Janerik Henriksson/TT/Stella Pictures

Laila Bagge i chock efter upptäckten på restaurangen: "Hur kunde jag inte veta?"

Laila Bagge gick ut för en bit mat tillsammans med sina barn. Men restaurangbesöket skulle sluta i en chock för Bagge.


Laila Bagge, 49, är en kvinna som inte direkt ligger på latsidan. 

Dagligen dyker hon upp i ottan på radiokanalen Rixmorronzoo tillsammans med vapendragaren Roger Nordin. Under Lucia gick gänget även ut på ett litet Luciatåg då Laila dagen i ära var klädd som en barbent tomtenisse. 

"Vad gör man inte för konsten", sa hon skämtsamt. 

Utöver det driver Laila fem företag varav ett drivs tillsammans med pojkvännen Korosh Kananian, 31. Paret har skönhetsmärket Kolai, vars namn är en mix av de första bokstäverna i pojkvännens och hennes namn. Laila är även hjärnan bakom serien "Svenska Powerkvinnor".

Laila Bagge. Bildkälla: Stella Pictures

Med alla måsten i livet värderar Laila kvalitetstid med familjen högt. Hon valde därför för ett par dagar sedan att gå ut och käka julbord tillsammans med sin barn Liam och Kit. Familjemedlemmarna valde att gå på ett av Stockholms finaste julbord och Laila berättade efteråt att hon var mer än nöjd. 

Men under myskvällen lade hon märke till en sak. 

Laila Bagge: "Varför har jag inte förstått?"

Laila tittare på sina barns tallrikar och såg att de nästintill inte tog någon mat. Hon frågade då om de kände sig febriga eller förkylda. Men det var inte där skon skavde. 


Laila insåg att barnen inte gillar julbord. Bildkälla: lailabagge/blogg

Nej det var nämligen så att ingen av killarna är särskilt förtjust i julmat. Vilket Laila aldrig vetat om. 

"Herregud! Alla dessa år vi gått på julbord så har de inte tyckt om det utan varit med för att de vet att jag tycker så mycket om det och tycker att det är så mysigt. Haha! Då hade jag kunnat spara dessa pengarna till att göra något annat mysigt med familjen istället", skrev hon på bloggen.

Lätt hänt!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

1 timme sedan

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

2 timmar sedan
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

idag 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

idag 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

idag 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

idag 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.