Robinson 2022 Martin
Sanna Guidetti slutar nu att kolla på Robinson 2022. - Foto: TV4

Sanna Guidetti rasar på Robinson 2022 efter starka scenerna: "Äcklas!"

Sanna Guidetti har ägnat de senaste dagarna med att kolla igenom Robinson 2022. Och man kan inte säga att hon är imponerad.


Robinson 2022 börjar att gå mot sitt slut och i år har det sannerligen bjudits på mycket av allt. Kvar i tävlingen är nu bara ett litet gäng som kommer att göra upp under veckan om vem som blir Robinsonvinnaren 2022.

Under årets säsong har det paktats mer än någonsin och utöver att ha delats upp i ett slags "tjejerna mot killarna" så har det även huggits många knivar i diverse ryggar samt kämpats med näbbar och klor för att hänga med i det sociala spelet. 

Gänget i Robinson 2022. Bildkälla: TV4

Valentino Demina åkte på en ordentlig tittarstorm efter att han styrt och ställt mycket i lägret och där och dp bestämt vilka som "fick vara med och inte". 

Helen Lindborg är en av de som varit starkast i årets tävlingar men som vanligt kommer det med gott och ont. Många av de andra deltagarna har velat ha ut henne från dag ett, och två gånger har hon tvingats lämna för att sedan lyckats ta sig tillbaka. Hennes närmsta vän i tävlingen,  Sofia Spendler, åkte ut för drygt två veckor sedan.

Robinson-Helen. Bildkälla: TV4

– Jag har haft motvind sedan dag ett. Men jag har försökt att hålla mig positiv och fortsätta köra mitt race, sa hon i en synk. 

Scenerna med Robinson-Helen äcklade Sanna Guidetti

Någon som tycks varit team Helen är ingen mindre än Sanna Guidetti som är ett av de störra realityfansen där ute. Hon anser att årets Robinson-deltagare paktat alldeles för mycket och varit för hårda mot varandra i det sociala spelet. 

Sanna Guidettis inlägg om Robinson 2022. Bildkälla: TV4

"Blir äcklad över hur folk beter sig i programmet så nu är jag klar", skrev Sanna. 

På sociala medier och på Robinsons eget Instagramkonsto har många av tittarna också påpekat årets spel, och det var bland annat då Valentino Demina fick sina fiskar varma. 

Under en tävling som inte gick till Deminas fördel frågade deltagaren Lars Olov Johansson

– Hur är det med nerverna Valentino?, vilket snabbt fick Demina att se rött. 

Han berättar då i synk att han blev så pass arg att han gav Lars Olov en "riktig jävla avhyvling". Någonting som inte alls gått hem hos publiken. 

Läs mer om det här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!