Valentino Demina flickvän
"Gav honom en riktig jävla avhyvling" - Foto: TV4

Tittarna rasar mot Valentino Demina efter hårda attacken mot Lars-Olov

Det var efter en tävling i Robinson 2022 som Lars-Olov Johansson ställde en fråga till Valentino Demina. Det skulle han inte ha gjort...


Att medverka i Robinson är sannerligen ingen dans på rosor. Sandloppor, växlande väder, fukt och dålig sömn är någonting som tillhör vardagen. Och utöver att tävla mot varandra tävlar deltagarna dagligen mot den värsta fienden av dem alla – hungern. 

Produktionen har berättat att många deltagare innan äventyret varit mentalt inställda på att det kommer att vara lite mat – men inte hur lite. 

Gänget i Robinson 2022. Bildkälla: TV4

Tidigare deltagare har vittnat om att det ofta är flera personer som varje år överväger att åka hem då hungern blir nästintill outhärdlig.

Pelle Lilja från årets säsong berättade i en intervju med Nyheter24 att deltagarna vissa dagar trodde att produktionen glömt bort dom. 

– Vi trodde flera gånger att produktionen hade glömt bort oss. 'Har de åkt hem och glömt oss?' tänkte vi. Hungern var påtaglig hela tiden. Och man blir ju rätt grinig när man blir hungrig, berättade han. 

Pelle Lilja med en kokosnöt. Bildkälla: TV4

Och är det på något sätt som hungern visar sig på – så är det humöret. För varje dag som går blir deltagarna mer och mer tjuriga och lättantändliga. 

– Detta var min största rädsla innan jag åkte till ön. Att man redan innan vet hur gnällig man blir utan mat, berättade Pelle. 

Och ja, redan under de första veckorna har osämjan deltagarna emellan börjat visa sig. Någon som sannerligen hamnat i en del friktion är ingen mindre än Valentino Demina

Tittarras mot Valentino Demina: "Gav honom en avhyvling"

I ett av säsongens avsnitt hamnar Deminas lag i öråd efter att ha förlorat en tävling. Programledare Pam frågar då Demina hur det hela känns varpår han svarar att det hela "känns skitkul" då han aldrig tidigare varit i ett öråd. Detta fick Pam att bli märkbart irriterad. Mer om det kan du läsa här.

Valentinos ord gick inte hem hos Pam. Bildkälla: TV4

Men nu är det en annan sak som ägt rum. 

Under en tävling som inte gick till Deminas fördel frågade deltagaren Lars Olov Johansson

– Hur är det med nerverna Valentino?, vilket snabbt fick Demina att se rött. 

Han berättar då i synk att han blev så pass arg att han gav Lars Olov en "riktig jävla avhyvling". Någonting som inte alls gått hem hos tittarna. 

Under klippet på programmets Instagram haglar nu kommentarerna in från tittare som anser att Demina överreagerade. 

Lars Olov fick sig en avhyvling. Bildkälla: TV4

"Ja, du har jävligt dåliga nerver ! - hade du haft bra nerver så hade du bara chillat på den där"

"Lars-Olov tenderar att förstöra mitt humör" ta ansvar för ditt egna humör kanske hade varit något?"

"Lars-Olov gjorde ingenting fel alls, han ville väl bara checka läget"

"Kan knappast tro att Lars Olov frågade hur det var med nerverna hos Valentino för att provocera. Laget förlorade ju trots allt igen på grund av Valentino, sist var det kokosnötkatapult-missarna av Valentino som gjorde att dom torskade, i samma tävling gnällde han förresten på Uffe för att det tog tid å göra upp eld, sen i lägret så greja han det inte själv. Han hade för dåligt fokus å nerver helt på tävlingen idag helt enkelt". 

Velentino har ännu inte svarat på kritiken.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!