Carina Bergfeldt
Carina Bergfeldt är underbar på Instagram. - Foto: Fredrik Sandberg/TT

Carina Bergfeldts video på sonen Hamilton får hundratals följare att reagera

Carina Bergfeldt har tidigare mött kritik av följare som hackar på hennes roll som mamma. Men nu valde Carina att ge en redig känga tillbaka.


Carina Bergfeldt, 42, har blivit ett välkänt ansikte hos hela svenska folket under de senaste åren. Hon var en av de första journalister som anlände till Utøya efter att Anders Behring Breivik sköt ihjäl 69 ungdomar år 2011. Någonting hon berättat för evigt kommer att prägla hennes liv. 

I januari 2021 tog hon hela Sverige med storm när premiären för talkshowen "Carina Bergfeldt" hade premiär på SVT. Hon har hyllats av både tittare och SVT för sin insats och även andra säsongen blev succé. 

Under premiären av andra säsongen gick även premiären av Bianca Ingrossos program "BIANCA" av stapeln vilket gjorde att programmen jämfördes av journalister och vanligt folk. Någonting Carina inte direkt var nöjd med. 

"Under kategorin ”saker man aldrig skulle säga till en man” handlar dagens kapitel om att kvinnor alltid måste ställas mot varandra. Kvinnor ska lyfta varandra, inte sänka varandra. Och det är än mer beklagligt att det var en kvinna som ställde frågan", skrev Carina då. 
Carina Bergfeldt. Bildkälla: Fredrik Sandberg/TT

Förutom arbetet som journalist och programledare så delar Carina dagligen med sig av sitt liv på Instagram. Där delar hon med sig av allt från historier om hennes resor som journalist till vardagslivet som småbarnsmamma. Men inläggen har många gånger resulterat i ramaskri från hennes följare som bland annat anser att hon är borta för mycket från sitt barn.

Hon har även mött kritik kring hur hon väljer att klä Hamilton. Så under en av sina senaste videos valde hon att skämta lite med följarna och kritiken som alltid slår som spön i backen. 

Carina Bergfeldts ironiska text gör succé

På videon syns sonen Hamilton åka pulka tillsammans med sina morföräldrar. Han skrattar av glädje och har det väldigt kul. 

"Barnet har naturligtvis en fullständigt miserabel helg utan sina föräldrar och lider varje minut. Stackars sate", skrev Camilla. Detta som en känga mot alla de som anser att Hamilton mår dåligt så fort han inte är med sina föräldrar. 

Många förstod att hon var ironisk, andra inte.  

Skämtet har i vanlig ordning rört upp känslor hos följarna och inlägget har nu över 600 kommentarer. 

"Ja och stackars mormor och morfar som tvingas ha julmys med sitt barnbarn"

"Ja Gu vad plågad han ser ut!!!"

"Stackars barn haha"

"Tycker det ser ut som att han har det väldigt bra. Är mamma och pappa möjligen lite avundsjuka för att dom inte får vara med?"

"Ja han måste verkligen må fruktansvärt i mormors ömma vård!"

"Så mysigt Hamilton och mormor har haft det. Jag tror inte att han saknat er, men blir säkert överlycklig när ni ses igen. Tänk om alla barn kunde ha det som Hamilton"

Vi tycker personligen att detta var JÄTTEKUL!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!