Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgrens hus är klart nu. - Foto: Instagram

Kalabalik bland följarna efter detaljen på Pernilla Wahlgrens hus: "Hur tänker du?"

Pernilla Wahlgren har äntligen kunnat flytta in i sitt nyrenoverade hus. Tillsammans med Christian Bauer kommer hon nu att bo i ett stort mansion som ej går av för hackor. Men följarna – de har haft både det ena och andra att säga.


Familjen Wahlgren/Ingrosso befinner sig just nu på en välbehövd skidsemester uppe i Sälen. Med är även Christian Bauer som tog tillfället i akt och friade till Pernilla som snabbt och rappt utbrast ett rungande "ja". 

"Tog ett tag innan jag förstod att det verkligen var på riktigt, att han inte bara skojade med mig, men när jag såg tårarna som rann ner för Christians kinder förstod jag - och svaret blev ett självklart JA.

Så nu sitter jag här med en ring på mitt finger & ett lyckorus i kroppen och är VÄRLDENS LYCKLIGASTE!!!!", skrev Pernilla när hon efteråt publicerade bilder och en video på den fina stunden.

Väl hemma från fjällen väntar ett liv tillsammans i den nybyggda, gigantiska villan som ligger placerad på Lidingö.

På Instagram har Pernilla flitigt uppdaterat sina följare om husbygget, och nu har plankorna mer eller mindre fallit på plats. Det spännande husprojektet har man även kunnat följa på ett konto helt tillägnat bygget – villa_wahlgren där det dagligen haglar ris och ros kring det nya bygget. 

Och nu har följarna varit framme med åsiktspinnarna igen. 

Pernilla Wahlgrens följare: "Din mamma då?"

Pernilla publicerade nämligen en bild på husets nya trappa. En trappa som inte går av för hackor. Men många av följarna vet att mamma Christina Schollin nyligen fyllde 85 år och i samband med det skadade hon även sitt ben.

Kommentarerna. Bildkälla: villa_wahlgren/Instagram

Följarna ansåg därför att trappan inte passade för de som kan ha lite svårt att komma upp.

Men lika snabbt ryckte Pernillas försvarare in och menade att "jante-Sverige alltid har något att klaga på". 

Pernilla har svarat med några skämtsamma kommentarer i kommentarsfältet och tycks inte ta det hela på så stort allvar. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!