Bianca Ingrosso fest
Bianca Ingrosso hade fest. - Foto: Stella Pictures

Bianca Ingrossos grannar lämnade meddelande efter vilda nyårsfesten

Det var under nyårskvällen som Bianca Ingrosso bjöd in till en superpampig fest som inleddes på Laroy i Stockholm följt av en efterskiva hemma i Biancas egen lägenhet.


Bianca och hennes sällskap började kvällen på Laroy i Stockholm för att avnjuta en god middag, för att sedan fortsätta festen hemma hos Bianca i hennes pampiga lägenhet. Hon passade på att slå till med brakfest på sina 300 kvadratmeter dit hon hade bjudit alla sina nära och kära. 

Och ja, halva landets influencersocietet var där. 

Några av de som var på plats var Zara Larsson tillsammans med pojkvännen Lamin Holmén, Rosanna Charles, Sanna och John GuidettiCassandra Klatzkow, Lisa Tellbe och Hanna Friberg

Under nyårskvällen kokade sociala medier av uppdateringar från Influencers som befann sig på festen och minst sagt satte klackarna i taket. 

Bianca Ingrosso fick meddelande från grannarna

I kommentarsfältet är det många som hyllar den uppstyrda kvällen och många som var på plats skriver att det blev en kväll de sent kommer att glömma. 

Men en fråga som många också ställer i kommentarsfälten är vad Biancas nya grannar tyckte om den vilda festen. I Wahlgrens värld har Bianca tidigare berättat om att hon tidigare haft problem med sina grannar och att de flera gånger råkat i luven på varandra efter att hon och exet Phillipe Cohen haft högljudda gräl. 

Även Pernilla Wahlgren uttryckte sin chock över hur vild festen såg ut att ha varit. 

Några av kommentarerna. Bildkälla: biancaingrosso/Instagram

Men hur är då stämningen mellan Bianca och grannar?

Jo, den tycks faktiskt vara god. 

"Tack för att du bjöd in oss". Bildkälla: biancaingrosso/Instagram

En av dem kommenterade nämligen i Biancas kommentarsfält och tackade så mycket för att ha blivit inbjuden till festen. 

Fint ändå!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!