Diana Baban scar
Diana Baban har raderat videon på pojkvännen. - Foto: dianababan/Instagram/Henrik Montgomery/TT

Därför raderade Diana Baban videon på pojkvännen: "Jag ska inte ljuga..."

Det är under flera månaders tid som det spekulerats kring vem som är Diana Babans nya pojkvän. Och nu har hon valt att göra ännu ett uttalande.


De senaste månaderna har influencerprofilen Diana Baban, 30, befunnit sig på resande fot. På Instagram har det uppdaterats flitigt från länder som Italien, Turkiet, Grekland, Zanzibar, Dubai och Maldiverna.

Följarna förstod snabbt att Diana inte reste ensam utan tillsammans med någon, och då hon valde att inte visa personen så förstod de flesta att det inte var en tjejkompis det handlade om utan en ny käresta. 

Vem är Diana Babans pojkvän?

På olika forum och kommentarsfält haglade kommentarer in med rykten och spekulationer om vem Dianas nya kärlek är. Ryktet handlade om att hon skulle vara tillsammans med en kille som är känd i den undre världen. Detta har i sin tur resulterat i att Diana mötts av en hatstorm på sociala medier och hon kan nästan inte lägga upp någonting på Instagram utan att kommentarerna om nya partnern haglar. 

För drygt två veckor sedan publicerade hon en video på sin käresta – men videon togs bort lika snabbt som den åkte upp. Detta på grund av allt som ägt rum på sociala medier. 

Bild från Dianas senaste video som nu är borttagen. Bildkälla: dianababan/Instagram

I videon sågs paret mysa på en strand. Det hela har nu fått Diana att uttala sig om det hela på nytt. 

Diana Baban om pojkvännen: "Det är inte han"

I sitt inlägg skriver Diana att hon blir frustrerad av alla spekulationer och nekar ännu en gång till vem följarna trott att hon dejtar. 

"Det är ni som kommenterar som ser dumma ut. Från början var det jobbigt, ska inte ljuga. Enbart för att jag inte var redo att gå ut med någonting. Men nu när jag sagt att det folk fått för sig inte stämmer och till och med lagt upp en video på han som jag är med och folk ändå skriver 'omg det är ju han, det ser alla'. Det räcker nu vafan". 

Hon fortsätter:

Diana Baban skrev ut en lång text. Bildkälla: dianababan/Instagram

"Killen jag är med har inte sociala medier och vill heller inte skyltas fullt ut på mina . Tro det eller ej men alla vill inte åt det här offentliga livet. Nu ska jag fortsätta njuta i solen med min kärlek. Hoppas ni alla får en fin kväll", skriver hon. 

Diana slog igenom 2018 då hon stegade in i Ex on the beach. Hon var sedan även med i Allstar-säsongen av programmet. 

Efter det har hon satsat på sina sociala medier och syns för det mesta på YouTube och Instagram. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!