Lisa Anckarman
Lisa Anckarman - Foto: Stella Pictures/Jari Kantola och Instagram

Följarna reagerar efter detaljen i Lisa Anckarmans video: "Vad tänker du?"

Lisa Anckarman, 33, som är aktuell i programmet Good luck guys, gjorde en miss på Instagram under helgen som väckte reaktioner i kommentarsfältet...


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Lisa Anckarman, 33, som är mest känd för sina stylingvideos på sin youtubekanal har också en podd tillsammans med sin bästa kompis, Emelie Bergstedt, 33 och arbetat som programledare. Lisa har sedan maj 2021 varit gift med norska Ex on the beach-profilen Henrik Borg och är än idag ett lyckligt gift par. 

Lisa och Henrik är just nu aktuella i Prime videos program Good luck guys. Programmet leds av Kodjo Akolor, 41, och liknar Robinson i formatet men med enbart kända profiler. Tolv kända par åker till en ö i Thailand och tävlar om att överleva i det vilda. 

Lisas miss under samarbetet

Lisas karriär sträcker sig även till Instagram där profilen har 219 tusen följare och arbetar en del med betalda samarbeten, och i helgen blev ett samarbete en liten snackis. Hon sitter nämligen och gör reklam för en alkoholhaltig dryck i bilen. Kontot Tramsfrans på Instagram var snabb med att poängtera Lisas val av plats och nämner att Lisa använder ett nytt grepp genom att göra reklam för alkohol bakom ratten. 

Lisa Anckarmans diskuterade samarbetet. Bildkälla: Instagram

I kommentarsfältet så är det många som reagerar på valet av plats för denna typ av samarbete och ifrågasätter hur företaget accepterade det färdiga resultatet. 

Några av reaktionerna på inlägget. Bildkälla: tramsfrans/Instagram


/
/