Dokusåpadeltagare narkotika
Mannen syns ofta både i rutan och på Youtube. - Foto: Fredrik Persson/TT

Paradise Hotel-profil dömd – tog kokain på Stureplanskrog

Det var i december förra året som en välkänd dokusåpadeltagare togs på bar gärning inne på en krog i Stockholm. Mannen som vid tillfället hade brukat narkotika är i 30-årsåldern och syns ofta både i rutan och på Youtube.


Det var i början av december som dokusåpadeltagaren ertappades på en populär krog i centrala Stockholm. Efter att ha fått lämnat ett urinprov kunde man se att mannen brukat kokain. 

I domen som Nyheter24 tagit del av står det att mannen inte lämnade någon rimlig förklaring till hur han ofrivilligt kunnat få i sig narkotika. 

Mannen var ute på krogen med sina vänner. Bildkälla: Fredrik Persson/TT

"Genom analysresultatet och informationsbladet är det bevisat att X haft narkotika i kroppen. Han har inte lämnat någon rimlig och trovärdig förklaring till hur han ofrivilligt har kunnat få i sig narkotikan. Hans uppgifter minskar inte styrkan av bevisningen. Det är därför bevisat att X har begått gärningen med uppsåt. Brottet ska bedömas som åklagaren har gjort". 

Straffet bestäms till 30 dagsböter. Sammanlagt ska mannen betala 9300 kr i böter. Han döms för den brottsmisstanke som har legat till grund för provtagningen och analysen. Han ska därför betala tillbaka kostnaden för dem.

Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev