Stockholm

Paradise Hotel-profil dömd – tog kokain på Stureplanskrog

Dokusåpadeltagare narkotika
Mannen syns ofta både i rutan och på Youtube. Foto: Fredrik Persson/TT

Det var i december förra året som en välkänd dokusåpadeltagare togs på bar gärning inne på en krog i Stockholm. Mannen som vid tillfället hade brukat narkotika är i 30-årsåldern och syns ofta både i rutan och på Youtube.


Det var i början av december som dokusåpadeltagaren ertappades på en populär krog i centrala Stockholm. Efter att ha fått lämnat ett urinprov kunde man se att mannen brukat kokain. 

I domen som Nyheter24 tagit del av står det att mannen inte lämnade någon rimlig förklaring till hur han ofrivilligt kunnat få i sig narkotika. 

Mannen var ute på krogen med sina vänner. Bildkälla: Fredrik Persson/TT

"Genom analysresultatet och informationsbladet är det bevisat att X haft narkotika i kroppen. Han har inte lämnat någon rimlig och trovärdig förklaring till hur han ofrivilligt har kunnat få i sig narkotikan. Hans uppgifter minskar inte styrkan av bevisningen. Det är därför bevisat att X har begått gärningen med uppsåt. Brottet ska bedömas som åklagaren har gjort". 

Straffet bestäms till 30 dagsböter. Sammanlagt ska mannen betala 9300 kr i böter. Han döms för den brottsmisstanke som har legat till grund för provtagningen och analysen. Han ska därför betala tillbaka kostnaden för dem.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.